Mis looga, kus ja kuidas su fänlus alguse sai?

Ma ei oska konkreetselt välja tuua, millal ma neid fännama hakkasin. Kui perega üritustel käisime, siis sattusime alatihti 2QS-i kuulama. Viimase paari aasta jooksul on fänlus süvenenud - mäletan, kui me ei olnud veel peikaga koos poolteist aastat tagasi ja siis tantsisime "Olen loobuda sust proovinud" ja "Ühega miljoneist" loo järgi. Mul on eriline suhe 2 Quick Stardiga ilmselt just nende kahe loo pärast.

On sul mõne suhtega ka mõni 2QS laul/esinemine seotud olnud?

Minu ja Roni suhet illustreerib lugu "Ühega miljoneist", sest seal on lause "Võin sinu eest mängu panna ma kõik" ja kuna me olime just nende kontserdil kasiinos, siis läksime peale seda lugu blackjacki mängima ja ta pani minuga koos ka "all in" ehk siis kõik mängu, nagu laulus öeldnud. Samuti ka "Olen loobuda sust proovinud" lugu on meie jaoks tähtis, sest me tõesti üritasime pidevalt 1,5 aastat teineteisest loobuda. Mul oli ju teine suhe.

Kas mõned bändi plakatid on ehtinud su tuba? Kuidas sinu fänlus veel avaldunud on?

Ma ei ole kunagi olnud suur plakatiriputaja. Aga mu fänlus ilmselt avaldub selles, et kui Facebookis näen, et 2QS on kuskil ürituse teinud, siis attendin seda automaatselt. See teeb sõpradele nalja.

Mitmel 2QS kontserdil käinud oled? Kas imetled neid kuulates pigem esireas, laulad ja tantsid kaasa või jälgid taamalt? Milline on olnud parim kontsert seni?

Ma arvan, et vähemalt 15-el elu jooksul. Olen kindlalt esireas, tantsin kaasa, laulan kaasa ja filmin neid enamik aega. Kõik kontserdid on olnud neil suurepärased, aga enim meenub võib-olla nende ülesastumine Club Hollywoodis, Pärnu Sunsetis või esimene kord Hiltoni Olympic Casinos.

On sul ka autogramme ja pilte?

Sel suvel klubis Sunset läksin tahatuppa, kus nad enne kontserti ootasid. Kuna Sunseti omanik on mu endine ülemus Power Hit Radios, siis teadsin, et mu ülemus on kursis mu fänlusega. Läksin tuppa ja ütlesin, et "Tere, kas võime palun pilti teha, ma olen nii suur fänn" ja siis Pearu vastas midagi sellist, et "Oi, tuttav hääl". See oli päris imelik fännimoment. Sain oma pildi ja see on siiani üks mu lemmikuid pilte, ma olen seal nii õnnelik

Kas oled unistanud ka Pearust kui mehest või vaid imetlenud teda/kedagi teist bändist ennekõike muusikuna?

Imetlen Pearut artistina, mulle väga meeldib tema hääl. Kogu bändi austan, sest nad on suurepärased laulukirjutajad. Ükski teine lugu ei ole suutnud mind nii sügavuti puudutada kui "Ühega miljoneist" - vähemalt eesti lugudest küll mitte.

Millise loo sõnu tead une pealt?

"Ühega miljoneist", "Neiu mustas kleidis", "Olen loobuda sust proovinud", "Kingitus".

Millises olukorras 2qsi kuulad - kas pigem peol, hommikul kodus või kurvana hoopis?

Mul on nii kahju, et 2QS-i lugusid ei ole Spotifys! Selle vea võiks kiirelt ära parandada. Aga enne pidu koos sõpradega on viimasel ajal nii, et kõigepealt tulevad inglisekeelsed hitid aastast 2018, siis 2010ndate välismaised hitid ja vahetult enne klubisse edasiminekut tuleb Eesti muusika raudvara ja sealhulgas alati 2 Quick Start ka. Ma ise kuulan autoga sõites raadiot või Spotifyd, autoga sõites eraldi YouTube'i 2QS-i kuulama lähen pigem harva. Kodus ma muusikat ei kuula, meeldib vaikus ja rahu, sest töiselt olen ju tümmi keskel neli tundi päevas.