2 Quick Stardi tantsijanna Mari Ojasaar, kelle meelispalaks on "Neiu mustas kleidis" on fännidelt lava ees lausa abieluettepaneku saanud. "Meie punt oli väga lõbus. Parim nali oli vast see, kui me esinemise sihtkohta sõites kostüümidele kivikesi peale õmblesime maanteel kulgedes ja samal ajal püüdsime uut tantsu luua," meenutab naine.

"2QS aeg andis suure lavakogemuse, õppisime teineteisega arvestama. Lavainimestele kohaselt õppisime seda, et hoolimata sellest, kuidas sinu päev oli läinud – laval tuli alati särada ja endast parim anda, seda ootab publik," tõdes ta.

Kristi Ojasaare meelispalaks on "C`est La Vie", kuna laulul on temperamentsem tants, mida tema jaoks on alati nauditav tantsida. "Hitid on ka tantsijate lemmikud, kuna publik võtab neid kahe käega vastu ja siis on ka väga mõnus ise tantsida selle muusika saatel!"

Jana Bobergi lemmiklauluks on "Olen loobuda sust proovinud", eriti akustilises versioonis.

"2 Quick Stardil olid ikka omad tulihingelised fännid. Aga samas enne kui ma 2QS-ga tantsima hakkasin, siis ma ise küll väga fännasin nende tantsutüdrukuid ja unistasin sellest, et ka mina saaksin ühel päeval selle bändi taga tantsida laval."

"Ma polnud nõus pulmi pidama kui 2QS esinema ei saa tulla sinna, õnneks said ja abielus nüüd ma olengi. Olen ise nende suur fänn olnud alati aegade algusest peale," tõdeb naine naerdes.

Kristiina Libe on olnud alati bändi esimese albumi fänn. "Teises klassis võtsin salaja 2 Quick Stardi kasseti klassiekskursioonile kaasa ja unistasin, et võib-olla kunagi saan koos nendega tantsida. 8-9 aastat hiljem astusingi nendega esimest korda lavale Saku Suurhallis.

Tantsijana on tema lemmikud kindlasti "C`est La Vie" ja "Ühega miljoneist", need tantsud on naise arvates ägeda koreograafia ja energiaga.

"Mina ise olin bändi ja eriti nende tantsijate fänn juba laspsest saati. Suvetuuridel. 90ndatel olin alati lava ees ja imetlesin 2QS tantsijate kostüüme, koreograafiat, suurepärast vormi ja välimust. Samuti seda, kuidas nad samuti publikuga suhtlesid. Nendel tüdrukutel ütles tõesti pilk rohkem kui tuhat sõna."

"Mõned aastad hiljem olin ise laval koos selle bändiga ja on olnud ka võimalus paljude tantsijatega keda lapsena fännasin, isegi koos esineda."

Salasõna Kroonika muudab piletilevis seisukoha hinna kuldseks ehk 25 eurot!

Kroonika aitab tõmmata peo käima!