80ndatel ja 90ndatel avaldatud "Choose Your Own Adventure" raamatuseeria poolest tuntud ettevõte Chooseco väidab, et Netflix on kasutanud nende kaubamärki, vahendab Variety. Chooseco esindajate sõnul on Netflix varasemalt üritanud nende kaubamärgi litsentsi saada, kuid edutult.

Chooseco peamiseks argumendiks on, et "Bandersnatchi" ühes stseenis viidatakse nende raamatutele. Ettevõte süüdistab Netflixi ka segaduse tekitamises ja nende firmamärgi halvustamises ja et filmi tume ning vägivaldne temaatika peegeldab kehvasti nende brändi.

Netflix võimaldab vaatajatel tõepoolest valida stsenaariumis oma tee, kuid tegemist pole kindlasti ainsa sedasorti jutuvestmisega väljaspool Chooseco raamatuseeriaid. Näiteks on interaktiivselt lugusid jutustanud ka Sony "Until Dawn", Mografi "Jenny LeClue" ja Amazoni "The Wayne Investigation". Chooseco nõuab, et Netflix lõpetaks oma interaktiivse filmi levitamise.

Hiljuti kaebasid USA kuulsa voogedastuskanali kohtusse ka rühmituse Satanic Temple liikmed, sest sarjas "The Chilling Adventures of Sabrina" kasutati neile kuuluvat kitsjumalus Baphometi kuju ning sellega rikuti nende autoriõigusi. Novembri lõpus jõudsid mõlemad osapooled kokkuleppele, kuid selle kokkuleppe täpsemaid detaile ei avalikustada.

Chooseco tahab Netflixilt kahjutasu vähemalt 25 miljonit dollarit.