1. Caitlyn Jenner

Endine sportlane Caitlyn Jenner esitles 10 aastat tagasi ennast veel mehe Bruce Jennerina ning oli abielus Kris Jenneriga, kellega tal on kaks tütart Kendall ja Kylie.

2. Nicki Minaj


Laulja Nicki Minaj oli 2009. aastal oma kuulsuse suhteliselt värskelt saavutanud ja tegi koostööd erinevate artistidega. Ta lõi kaasa näiteks artistide Young Money ja Gucci Mane albumites ja singlites.

3. Reese Witherspoon


Näitleja Reese Witherspoon andis 2009. aastal hääle tegelaskujule filmis "Koletised tulnukate vastu". Ta oli juba kuulsust kogunud filmidega näiteks "Arukas blondiin" ja "Armas kodu Alabamas".

4. Kate Hudson

10 aastat tagasi oli näitleja Kate Hudson filmides "Pruutide sõda" ja "Üheksa". 2009. aastaks oli Hudsonil 5aastane poeg ja esimene abielu lahutatud.

5. Ellen DeGeneres

Saatejuht Ellen DeGeneres oli 2009. aastal olnud oma naise Portia de Rossiga aasta abielus ja juba 6 aastat juhtinud omanimelist jutusaadet.

6. Madonna


Popstaar Madonna adopteeris 2009. aastal Malawist oma neljanda lapse ja oli lahutanud 2 abielu. 10 aastat tagasi andis Madonna välja singlid "Celebration" ja "Revolver".

7. Tyra Banks

Modell Tyra Banks on enda postituses jätnud piltide vahe küll suuremaks kui 10 aastat, kuid pole sellegipoolest märgatavalt vananenud. 2009. aastal oli Banks juba 6 aastat olnud telesaate "Ameerika järgmine tippmodell" saatejuht. Jutusaade "The Tyra Banks Show" võitis 2009. aastal teist aastat järjest Emmy auhinna.

8. Christina Aguliera

Laulja Christina Aguilera andis 2009. aastal välja albumi "Light & Darkness". 10 aastat tagasi oli Aguilera olnud juba 4 aastat abielus ja 1aastase poja ema.

9. Kevin Hart

2009. aastaks oli koomik Kevin Hart osalenud ühes sarjas ja neljas filmis. 10 aasta tagasi alustas Kevin Hart oma esimest komöödiatuuri.

10. Jessica Biel


Näitleja Jessica Biel oli 2009. aastaks oma kuulsuse juba piisavalt suureks kasvatanud ja osales mitmes telesaates. Selleks ajaks oli näitleja paar aastat olnud suhtes Justin Timberlake'iga ja juba kaks aastat hiljem nad kihlusid.