Grete Šadeiko ja Robert Griffin

Mitmevõistleja Grete Šadeiko (25) abiellus 10. märtsil USAs NFLi jalgpalluri Robert Griffin III-ga (28). Grete ja Robert tutvusid 2016. aasta jaanuaris Instagrami vahendusel. Paar kihlus 2017. aasta mais Fort Lauderdale`is ja peagi sündis neil tütar Gloria.

Pulmas olid peapruutneitsiteks Grete õed, mitmevõistleja Grit Šadeiko ja võrkpallur Jade Šadeiko ning isamees oli jalgpallur Troy Vital. Peiupoiste seas olid ka Ameerika jalgpallurid Darrel Young ja Richard Crawford.

Noorpaar palus pulmakingid hankida Macy's ja Amazoni veebikaubamajadest. Kinkide väärtus küündis 6 000 dollarini. Enamjaolt sooviti spordivarustust, kuid nimekirjas oli ka kodutehnika ja voodipesu.

Grete Šadeiko ja Robert Griffin III

Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves

2015. aasta detsembris ilmus Toomas Hendrik Ilvese kogumikplaat “Teenage Wasteland — Lemmikud aastatest 1963–1978 / Favourites 1963–1978” ning kinos Sõprus peeti sel puhul maha meeleolukas presidendidisko.

Koos Ievaga peole saabunud Ilves tutvustas naisterahvast kõigile olulistele sõpradele-tuttavatele, pühendas talle oma DJ-seti avaloo ning kutsus naise lisaloo ajal tantsule. Paari lembehetkel jäi silma aga Ieva sõrmes ilutsenud kaunis ehe ning mõned päevad hiljem tuli presidendi kantseleilt kinnitus — oodata on ajaloolist pulma.

"Jah, Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Kupce kihlusid novembri keskpaigas. See oli nende isiklik otsus, ega ole seotud Toomas Hendrik Ilvese kui Vabariigi Presidendi ametiülesannetega," kinnitas toona presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam.

Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Kupce laulatati Halliste Püha Anna kirikus 2. jaanuaril 2016, paaril on üks ühine laps.

EV100 vastuvõtt ERMis 24.02.2018

Airi Vipulkumar Kansar ja Vipulkumar Jethabhai Kansar

Lauljatar Airi Vipulkumar Kansar abiellus internetist leitud India mehega 2013. aastal, veidi pärast seda kolis mees Eestisse elama ning paar on tänaseni õnnelikult koos.

"Mind ja minu meest viis vaevalt lõhn kokku. Olime teineteisesse meeletult armunud kuus kuud juba enne, kui üksteise lõhnagi tundsime," rääkis naine toona.

Tänaseks on nende perekonnas kasvamas lausa viis last!

Airi Vipulkumar Kansar

Maicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo

Maicel Uibo abiellus 400 meetri jooksu olümpiavõitjaga möödunud aasta veebruari alguses.

Noored tutvusid viis aastat tagasi Georgia ülikoolis õppides ja treenides. Mõlemad olid esmakursuslased ning kohtusid trennidele eelnenud meditsiinilisel ülevaatusel, kirjutas möödunud aasta lõpus Eesti Ekspress.

"Jälgisin pingsalt, kes meie kooli õppima tulevad. Ühel päeval avastasin üllatusega, et treeningul on tüdruk, kes jookseb 400 meetrit kiiremini kui mina! Ainus tüdruk koolis, kes on minust kiirem," rääkis Maicel.

Nendest said väga head sõbrad, kes kohtusid samal väljakul üheaegselt trenni tehes, jõusaalis ja loengutes. 2017.aastal noored abiellusid.

Mailis Reps ja Agris Repš

Tema ja ta advokaadist abikaasa Agris Repšsi peres kasvab neli poega ja kaks tütart: Richard, Karl Robert, Henry Roger, Frederick, Elizabeth ja Charlotte. Paari esimene laps sündis 2003. aastal.

Agris on Läti advokaat ja elab Riias. Maakodu on perekonnal Märjamaal. Igal nädalavahetusel – ja nii juba rohkem kui kümme aastat järjest – sõidab Agris Eestisse, kirjutas 2016. aastal Eesti Ekspress.

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps ja härra Agris Repšs

Johann Urb ja Rachel Emma Pringle

Paar on koos olnud juba kuus aastat, kuid abielu sõlmiti eelmise aasta kevadel.

Urb kirjutas aprillis Instagramis, et abielluti kohas, mis neile mõlemale väga hingelähedane - Californias Topanga rahvuspargis. "Ma pole eal varem kohanud naist, kes näeb ja hoiab mind nii, keda usaldan täielikult ja kes inspireerib mind olema parim versioon minust," märkis Urb.

Rachel Emma töötab joogaõpetajana, lisaks tegeleb ta modellinduse ning näitlemisega.

Eerik-Niiles Kross ja Mary Jordan

Eerik-Niiles Krossi abikaasa on New Yorgi kunstnik, filmitegija ja aktivist Mary Jordan.

21. septembril 2008 tutvustas Mary hea sõber talle tema tulevast abikaasat, öeldes, et see on keegi, kellega ta peab kohtuma. Hetkeline klapp ja teineteisemõistmine viisid järgmisel päeval lõunasöögini, kirjutas 2013 aastal LP.

"See oli lõuna, mis kunagi ei lõppenud," rääkis Mary. "See oli armastus esimesest silmapilgust."

Eerik-Niiles Kross ja abikaasa Mary Jordan-Kross

Taavet Hinrikus ja Silvia Fantauzzi

Transferwise’i asutaja ja Eesti rikkaim mees Taavet Hinrikuse abikaasa on kaunis itaallanna Silvia Fantauzzi.

Paari pulmad toimusid sel suvel, pidu leidis aset Pädaste mõisas ning sellest võttis osa ligi 200 külalist, kes saabusid saarele juba reede õhtul, mis tähendab, et tegu on korraliku mitmepäevase tähistamisega. Taavetil ja Silvial on peres kasvamas ka kaks vahvat last — 3-aastane poeg ja 5-aastane tütar.

Taavet Hinrikus, Silvia Fantauzzi