Muusikasõbrad tunnevad TIKSu ennekõike kui pidudesarja, raadiosaadet, plakatikunsti ning mitme muu loovharu esindajat. Lisaks eespool mainitule asutas aga koosseis - Sander Mölder, Peeter Ehala ning Kaspar Tamsalu - eelmise aasta hakul ka plaadifirma, mis nüüd oma esimese tegutsemisaasta täitumist tähistab.

Esimese sünnipäeva ning Sander Möldri täispika albumi ilmumise puhul, kutsub TIKS Rekords plaadi esitluskontserdile, mis toimub 28. veebruaril Cinamon Kosmos kinos. Legendaarses kinosaalis tuleb esitusele Möldri plaadi vinüülile jõudnud materjali lõppversioon, mida saadab 300m2 ekraanil spetsiaalselt selleks õhtuks valminud visuaal. Lisaks Möldrile näeb laval Ewert and the Two Dragons trummarit Kristjan Kallast, Frankie Animali kitarristi Jonas Kaarnametsa ning viiuldajat Sänni Noormetsa. Enne kontserdi algust saab tiksuda ning end õigele helisagedusele viia TIKSu pop-up baaris, kus valib muusikat Frankie Animali solist Marie M. Vaigla.

Sander Möldri TIKS 071 on ristpistetud kontsep-album tunnustatud folkloristi Ingrid Rüütli kogutud Saaremaa ja Muhu regivärsilistest rahvalauludest ning moodsast elektroonilisest muusikast. Mölder tunnistab, et pärimusmuusika paljastas end oma mitmekülgsuses talle alles TIKS 071’ga tegelema hakates: ”Pärimuspalad avasid end mulle selle albumi lugusid komponeerima hakates täiesti uuest küljest. See on olnud väga põnev retk ning pakkunud palju tõlgendamisvõimalusi, mida kindlasti ka plaadil kuulda on".

Albumi esitluskontsert toimub 28. veebruaril Cinamon Kosmos kinos. Uksed avatakse 20.00.

Piletid kontserdile ja autogrammiga plaadi saab SIIT.