Täna olid "Ringvaates" raamatu "Heegelda endale kaisupoliitik" kirjastaja Tauno Vahter ja fondi "Kingitud elu" asutaja Toivo Tänavsuu. Vahter toob välja, et raamatus on kokku 20 nukku ja kuigi inimesi, keda sinna lisada, oleks veel ohtralt, siis kuhugi peab punkti panema: "Meie vapper heegeldaja hakkas ka juba väsima." Vahter lisab, et heegeldajat, kes nukke tegema hakkaks, ei olnud kuigi lihtne: "Esimesed, kellele me pakkusime, et kas nad võiks selle käsitöö teha, arvasid, et me võiks oma hommikused rohud ära võtta."

Poliitikute nukke on juba hulgaliselt valmis heegeldatud, mis on oksjonil müügil. Nende eest saadud raha läheb vähiravi fondile. Tänavsuu tõdeb, et nüüd, kui oksjon on juba paar päeva kestnud, võib öelda, et Yana Toom, kelle hind on juba üle 100 euro, on väga nõutud kaup, samuti ka Jüri Ratas: "Kadri Simson ja Yana Toom ise omavahel konkureerivad, kes saab endale soetada meie heategevuslikult oksjonilt kaisu-Jüri."

Vastupidiselt neile pole Artur Talvikule, Mart Helmele või Jürgen Ligile ühtegi pakkumist tehtud. Oksjon kestab 28. veebruarini, mis tähendab, et pakkumisi jõuab veel teha kõigile.