Kevadel lasi Katrin Lust eetrisse loo, mis käsitles Erich Kriegeri väidetavat joobes peaga sõiduki juhtimist. Kohalikud elanikud andsid Lustile teada, et mehe auto teeb veidraid manöövreid. Enne patrulli saabumist jõudis Krieger koju jõuda, ametlikult meest milleski ei süüdistatud.

Sellest hoolimata tegi Lust temast loo ja palus mehelt selgitust. Krieger ajas enda seisundi podagra kaela. Hiljem valmistas Erich Lustist kriitilise laulu nimega "Fuuria".

Veel oktoobris kurtis Lust, et Erich saadab talle ähvardava tooniga sõnumeid. Ähvarduses pidas Lust Kriegeri kirja: "Ideaalne! Nagu sina ütlesid ja mainisid – "sellest tuleb sinu uus tulemine", nüüd tulebki "sinu".

Kaunis leppimine

Eilses "Kuuuurijas" tuli üksikkandidaat Maarika Pähklemäe, kelle kampaaniat Lust kajastas, peole esinema Erich Krieger. Lust sai esialgu suure šoki ja sõnas kaamerasse, et ainult temaga saavad sellised asjad juhtuda.

Kuid julge naisena astus Katrin Erichile ligi ja pakkus, et võiks ometi selle sõjakirve juba maha matta. ""Fuuria" lepitab selle juba ära," lausus Krieger. "Fuuria on vanas antiikmütoloogias naisõiguslane, kes võitleb õiguste eest ka ebaseaduslike vahenditega," lisab mees kavalalt.

Lust küsib Kriegerilt luba kasutada laulu "Fuuria" enda saate ühe tunnusmeloodiana, selle ta ka mehelt saab. Vastutasuks lubab Lust osa võtta "Fuuria" video filmimisest.

Kuigi alguses oli Krieger Lusti suhtes tõrges, siis mõne hetke möödudes läks suhtlus nii hoogsaks, et Erich oli nõus Katriniga isegi kitarri jagama.