"Et kõlama ei jääks ainult Varro Vooglaiu poolt konstrueeritud versioon olukorrast, olime sunnitud ikkagi oma saates osalemist kommenteerima," kirjutasid nad.

"Kindlasti ei ole antud loo puhul olnud eesmärgiks rünnata ega mõnitada Varro perekonda. Kahju, et antud väärtõlgendus on fookuse loo muudelt aspektidelt ära juhtinud. Oleme asjast omad järeldused teinud ja õppetunnid kätte saanud. Keskenduksime nüüd muusikale," sõnasid nad.

TV3 programmijuhilt Raimo Kummer väitis eile, et selline olukord, kus Vooglaid ja tüdrukutebänd koos ühes saates on, ei olnud siiski planeeritud: „Varro Vooglaiu ja tema nime laulusõnades kasutanud bändi sattumine ühte saatesse ei olnud planeeritud või tahtlik. Mihkel Raud on Varro Vooglaiu ees vabandanud.“

Vooglaid tõi välja, et kui enne saadet oleks talle laulu sõnadest täpsemalt räägitud, oleks ta lihtsalt minema kõndinud, kuid teda hoiatati lihtsalt terava teksti eest, mis võib häirida. "Et saate tegijad teadsid väga hästi, millised tekstid saates nende "lauludega" kõlama pannakse, seda tõestab asjaolu, et kõnealusel kollektiivil on YouTube'is välja pandud täpselt kaks "laulu" – need samad, mis saates kõlasid."

Laulule on vastanud ka Vooglaiu abikaasa Helena Vooglaid, kes veidi humoorikas võtmes tõdeb, et kui järgmine päev laste kelgud keldrisse viis, ei tulnud ükski naaber teda päästma. Naine kinnitab, et suudab solvangust üle olla ja julge ei ole mitte räppar, kes paruka ja prillide taha peidab, vaid suure pere ema.