Festivali avavad 18. juulil Denry välilaval ning Rämmar DJ-d ja Vercu siselaval. Viimased vastutavad klubi Sunseti siseruumides rütmika muusikavaliku eest terve õhtu vältel. Välilaval astuvad Denry järel üles Nix & Jonny ning tund pärast südaööd on järg juba õhtu esimese peaesineja, Eesti Muusikaauhindadel aasta meesartisti tiitli pälvinud nublu käes. Pärast räpparit astub Beach Grindi laval üles Suurbritannias väljamüüdud saalidele esinev Londonist pärit trummi ja bassi produtsent Dimension.

Reedel, 19. juulil jõuab esmakordselt Pärnusse pealinnast alguse saanud menukas peosari Bianca, kelle residendid Parx, Saulus, Qrx ja DJ-duo HOL vastutavad Sunseti siselaval tempokate house’i-biitide eest. Õhtu peaesinejad on välilaval esinevad kõrge lennuga elektrooniline eesti duo Wateva ning Hollandist pärit bassimuusika produtsent Netsky, kelle muusika on vallutanud tantsumuusika edetabeleid tervelt kümnendi. Enne ja pärast peaesinejaid vastutavad muusika eest MHKL & XANE ning Coverk x Byte.

estivali lõpetavad 20. juulil siselaval Grindi enda residendid Relanex, Imaginary Friends, Coverk x Byte ning Beach Grindi asutajad Jozels, MHKL ja XANE. Õhtu peaesinejad on kohalikke produtsente ja DJ-sid koondav ning harva üles astuv kollektiiv Lemon Fight ning hollandi vendade duo Showtek, kes vastutavad tummiste bassiliinidega meeldejääva viimase festivalipäeva eest. Enne ja pärast peaesinejaid astuvad üles Rämmar DJ-d PhilGood ja DJ Muul.

Lisaks õhtusele programmile toimub Beach Grindi raames reedel ja laupäeval kell 12-20 klubi Sunseti terrassil ka tasuta päevane programm, kus Grindi residendid ja sõbrad festivali- ning Pärnu ranna külastajaid suvise muusikaga kostitavad.

Beach Grindi õhtune programm algab iga päev kell 22. Viimased sooduspiletid alates hinnaga 19€ on saadaval Beach Grindi kodulehel aadressil www.beachgrind.ee. Lisainfo leiab Facebookist.