Wateva liikmed Hugo Martin, Maasikas (Whogaux) ja Kris Evan Säde meenutavad, et värske singli algmaterjal sai kirja üpris kogemata. "Kris komistas öösel kell 3 uskumatult hea saundi otsa, mida kuuldes hakkasime loo kallal kohe töötama," meenutab Maasikas. "Kampa tuli ka
Gevin Niglas (endine Beyond Beyondi liige), kes aitas sõnade ja viisiga ning Sony Musicu laulukirjutajate laagris kohtusime Rasmusega (Next To Neon), kes meile vokaalid sisse laulis."

Singel anti välja koostöös Armada Music ja Future House Music plaadifirmadega. Esimene on Armin van Buureni 2003. aastal loodud plaadifirma, mis on võitnud International Dance Music Awards auhinnagalal ühtekokku neljal korral parima plaadifirma tiitli ning on töötanud Afrojacki, Avicii, Lost Frequencies ja paljude teiste rahvusvaheliselt tuntud artistidega. Nüüd on jõudnud järg Eestist pärit Wateva kätte. "Oleme Future House Musicuga ka varem koostööd teinud, aga Armada Musicuga on see aga esmakordne. Loodame, et see ei jää viimaseks," sõnab Säde muheledes. "Nende plaan on lugu Ameerika Ühendriikides tugevalt levitada ja loodetavasti kostub see peatselt tuntud muusikute ülesastumisel."

Wateva on kaheliikmeline elektrooniline koosseis, mille tähelend sai alguse Selected. plaadifirma alt välja antud singliga "My Love 2 U," millele on järgnenud koostöö erinevate mainekate plaadifirmadega ning mitmekümned miljonid kuulamised erinevates muusikaplatvormides üle ilma. Duo tulevikuplaan on välja anda EP plaadifirma Selected. alt, sealt, kus kõik alguse sai. "Meil on albumi jaoks päris palju materjali, mida me veel avaldanud pole, aga millest osa kostub Beach Grind festivalil, kus reedel, 19. juulil üles astume," lubavad muusikud.

Wateva tegemistega saab kursis olla Facebooki ja Instagrami kaudu. Uut singlit saad Spotifyst kuulata SIIT!