Kuna loo lüürikast leiab mitmeid vihjeid, mis viitavad Silveri ekraanipartnerile Seidile, siis hakkas ka 20-aastane neiu kahtlustama, et ropu alatooniga räpipala on kirjutatud tema kohta. Jagasid ju noored "Rannamajas" ka tuba ning Silver tegi mitmeid vihjeid, et Seidi meeldib talle, kuid neiu samaga ei vastanud.

Seidi pöördus oma jälgijate poole Instagramis, et lõplik tõde välja uurida. "Kuulasin siis Silveri lugu ja selline karvane tunne on, et see lugu on minust, sest nii mõnigi asi seal oli minu kohta, välja arvatud see, et keskkoolis ei ole käinud," tõdeb tõsielunäitsik oma storys.

Kui "Tantsi veel" sõnu lähemalt uurida, siis peab tõdema, et on mitmeid riime, mis otseselt Seidile vihjavad. Näiteks räägib pala kolmas salm selles, et Silverile silma jäänud neiu oli alguses alati tema kõrval kaine. Seidi on tunnistanud, et "Rannamaja" filmise ajal oli ta tõesti üks ainsaid osalisi, kes pidudel alkoholi ei tarbinud.

Rannamaja osalised Radissonis

Samuti avalikustas Seidi Kroonika mõne nädala taguses kaaneloos, et ta isa suri kui ta oli alles noor. Ka Silveri räpiloos pole kõnealusel neiul enam isa.

Silver ütleb Kroonikale, et tegemist ei ole siiski Seidiga, sest laulusõnad olid tal valmis juba juulikuus, kuid toona ta teadis neiut vaid põgusalt. "Ma täna ei hakka rääkima, kellest see täpsemalt on. Las see vastus jääb õhku," lisab ta.

Loodetavasti ei ütle Silver kõnealuse neiu nime avalikult veel välja, sest ega ta väga ilusate sõnadega teda ei meenuta: "Ühel peol sa olid tõesti minu ainus tibu, nüüd sa oled aga riigi kõige kuulsam l***.".

Seier - Tantsi veel: