“Aasta pimedaimatele nädalatele sobib suurepäraselt vürtsiks tükike suve! Ja miski ei leevenda järgmise festivali igatsust paremini kui meenutus eelmisest korrast Hard Rock Laager 2019 aftermovie näol. Kui olid kohal, siis leia ennast! Kui tuled esmakordselt, siis jah - kohapeal on seda ägedust lausa mitu päeva järjest,” kommenteerib Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi.

Häid traditsioone au sees hoides astub ka tuleval festivalil kahe päeva jooksul kahel laval üles ei rohkem ega vähem kui 22 artisti. Esinejate nimekirja ehivad lisaks Eesti metalbändide paremikule ka praegused ning tulevased tõsised tegijad piiri tagant.

Müstilise Uexküllide aadlisuguvõsa kalmistu ümbruse Vana-Vigalas vallutavad igal suvel tuhanded raskemuusikafännid. Hard Rock Laagri omanäolist nakatavat võlu kinnitab fakt, et festival on järjepidevalt kasvanud. Paarisaja muusikasõbra toel alustanud üritus on ajapikku muutunud
tuhandete inimeste jaoks suve tippsündmuseks.

Aastate jooksul on Vana-Vigalas üles astunud sellised suurnimed nagu Carcass, Behemoth, Testament, Phil Anselmo, Lacuna Coil, Katatonia ja paljud teised.