Kaks aastat tagasi võtsid saates "Su nägu kõlab tuttavalt" vastastikku mõõtu elukaaslased Marta Laan ja Valter Soosalu. Peale jäi Valter. Tänavu olid "Su nägu kõlab varsti tuttavalt" saates rivaalid Norman Salumäe (28) ja tema armastatu Kärt Anton (24), kellest on jäänud võitu jahtima vaid Norman.

Norman tuleb kohtumisele Stock­holmi laevalt, kus ta muusikuna leiba teenib. Viis aastat tagasi loobus noormees musitseerimisest pooleks aastaks pea täielikult, kuid praegu teenib ta raha kontsertide andmise ja muusikalides osalemisega igapäevaselt. Sel sügisel alustas Norman õpinguid Otsa-koolis.

Kärt on end samuti muusikale pü­­hen­danud. Ta õpetab lapsi mitmes koolis, on heliinsener, kirjutab oma muusikat ning mängib peaosa Vanemuise muusikalis "Kaunitar ja koletis".

"Kärt on vapustav inimene, uskumatult loominguline ja väga suure töövõimega. Palju loomingulisem kui mina," kiidab Norman. "Ma heas mõttes aeg-ajalt noomin teda, et ta kõigi oma tegevuste kõrvalt ka puhkaks. Vahel võtab mind isegi kuulda."