Turner meenutab 1962. aastal toimunud pulmi ning selgitab, et ei osanud aimatagi värske abikaasa väga veidrat ideed. Nimelt viis Ike oma 22-aastase pruudi, kellega just altarilt maha oli astunud, otse bordelli teiste seksimist vaatama, vahendab BBC. "See oli kohutavalt häiriv. Ma olen seda ignoreerinud ja unustada üritanud."

Staari sõnul oli ta enne pulmi lihtsalt nii hirmul, et ei julgenud mehe sõrmusest keelduda. "Inimesed ei suuda ette kujutada, milline mees ta oli. Ta oli mees, kes viis oma värske abikaasa live seksetendust vaatama, kohe peale laulatust." Koju naastes teeskles ta rõõmsat vastabiellunut ning keegi lähedastest ei osanud midagi kahelda.

Paar lahutas 1976. aastal ning alles siis julges lauljanna paljastada, milline koletis ta abikaasa tegelikult oli. 1986. aasta raamatus julges Turner kirjeldada vahejuhtumit limusiinis, mis naisele väga valusalt meelde jäi. Verine kaklus lõppes suisa murtud lõualuuga. See oli õhtu, mis aitas noorel naisel konkreetse otsuse langetada. Turner otsustas põgeneda.

Oma võimalust nägi lauljanna Texases tuuril olles, vahendab People. "Ma kõndisin minema ja mul ei olnud mitte midagi. Pidin nii enda kui pere nimel ise hakkama saama ja endale raha teenima. See oli väga raske ja ohtlik, sest Ike oli vägivaldne inimene ning toona ka narkootikume tarvitanud ning väga ebakindel. Mul polnud raha. Mul polnud kohta kuhu minna," meenutab lauljanna õhtut kui põgenes vaid telefonikaardi ja 36 sendiga.

Turner meenutab, et mees oli oma tavapärast uinakut tegemas, kui ta vaikselt toast välja hiilis, köögi kaudu tänavale põgenes ja lihtsalt minema hakkas jooksma. "Ma ei vaadanud autode kiirust. Ma jooksin üle kiirtee ja suur rekka lähenes ning andis signaali. Tundsin, et kõik on läbi."

Lauljanna tõdeb, et oli Ikega vaid selleks, et teda aidata. "Ma proovisin teda juba algusest peale aidata, kui ta rääkis oma elust ja sellest kui raske see olnud on."

2013. aastal abiellus Turner produtsent Edwin Bachiga ning elab kuni tänaseni koos kaasaga Šveitsis. Eile tähistas lauljanna oma 80. sünnipäeva.