Hiljuti jutusaates külas käinud Robbie meenutas piinlikku vahejuhtumit, millega kindlasti fännidele eeskujuks ei peaks olema, vahendab Fox News.

29-aastane näitlejanna selgitas, et esimene auhinnagala, millest ta kunagi osa on võtnud, oli Logie'de jagamine, mis on kui Austraalia versioon Emmydest. "Logie'de jagamine on kõige naljakam gala üldse. Ma pole nüüd juba aastaid käinud, kuid see on nagu Metsik Lääs... kõik on täiesti täis," selgitas Robbie pidu, mis tal veel kaua ei unune.

Staar, kelle sõnul osalejad ka veel järgmisel päeval purjakil ja peoriietes tööle lähevad, tunnistab, et ka temal läks sealne õhtu täielikult käest ära.

Toona veel 19-aastane Robbie ei teadnud oma piire just kuigi hästi. "Seda korraldati kasiinos, kus ma ühes WC kabiinis pildi kotti panin. Kui ma ärkasin ja välja kõndisin, siis see juhtus olema just see 1 tund, mil kasiino kinni pannakse, et koristada. Ma isegi ei teadnud, et see vahepeal suletakse, tavaliselt on seal lihtsalt pidevalt tohutult rahvast."

Nii teadmatuses ja totaalses segaduses WC'st välja astunud näitlejannale mõjus ootamatu vaatepilt suisa unenäolisena. "Mitte kedagi ei olnud... Sekundiks jõudis mu purjus mõistus isegi mõelda, et kas ma surin ära? Kas see on puhastustuli? Kas ma olen praegu taeva ja põrgu vahel? See oli nii veider."

Lõpuks leidis Robbie siiski ühe koristaja, kes talle kinnitas, et keegi pole surnud ning tegelikult on kõik korras. Kui ta lõpuks tööle saabus, pidi võtetel valves olev meedik temaga kurja vaeva nägema.