Nn karmi kohtunikuna tuntud Cowell (Eesti vaste oleks vastavas saates siis Mihkel Raud) kaotas eelmisel aastal ligi 10 kilo eeskätt sellega, et lõpetas punase liha söömise ning ka kergest õlust ütleb ta ära, vahendab Daily Mail.

Eile jäi ta Barbadosel palja ülakehaga kaamerate ette koos oma pikaaegse tüdruksõbra, 42-aastase Lauren Silvermaniga.

Pilte näed siit.

Cowell käib igal aastal jõulude ajal koos Silvermani ning nende ühise poja Ericuga (5) Barbadosel samas kuurordis puhkamas. Ei saa mainitamata jätta, et ka elukaaslane Silverman on suurepärases vormis ning näeb oma east noorem välja. Koos on paar olnud alates 2013. aastast, naisel on ka varasemast suhtest poeg Adam (14).

Kroonika kirjutas eelmisel suvel, et toona 59-aastane Cowell kukkus 2017. aastal õnnetult trepist ning arstid ütlesid talle, et tema vampiirilik eluviis peab lõppema. Cowelli jaoks oli varem tavaline kella kaheksani hommikul üleval olla.

Samuti meeldis talle süüa vorstirulle, hamburgere ja isikliku koka poolt tehtud moosisaiakesi. Cowell otsustas muuta ka oma toitumist, kuna tema sõbranna märkis kord, et Cowellile on kena kõhuke kasvanud.

“Ta ei pidanud midagi rohkemat ütlema,” meenutas Cowell. “Ma läksin ühe tuntud arsti juurde, kes ütles vereanalüüside põhjal, et ma ei tohiks tarbida punast liha, piimatooteid, suhkrut ega gluteeni.”