Üle maailma levinud pildid on aga fännides paksu tuska tekitanud. Piltidel jalutab Markle rahulikult looduses, käes kahe koera rihmad ning kõhul magab väike Archie. Laps on küll kõhukotis, kuid näib, et kui ema temast kinni ei hoiaks, kukuks ta lihtsalt välja, vahendab Daily Mail.

Terasemad silmad panid paika, et lõbusas tujus Markle kannab last peaaegu 200 dollarit maksvas kõhukotis, kuigi sellest erilist kasu ei näi olevat. Just seetõttu suunati staar spetsialistidelt nõu küsima, et lapsel ohutum kotis magada oleks.

"Näib, et Archiel ei ole kõige mugavam. Võibolla üks ta ihukaitsjatest võiks teda korraks koertega aidata," pakkus üks. "Vaesekesel on ilmselt nii ebamugav," tõi ka teine välja. "Ta küll last eriti hästi ei kanna," kritiseeris kolmas. "Palun, keegi näidage Markle'ile, kuidas kõhukotti õigesti kanda, enne kui Archie välja kukub," palub ka neljas ruttu abi.

Olenemata fännide õelatest või murelikest kommentaaridest on asjatundjad siiski juba Markle'i kaitseks välja astunud. Septsialistid toovad välja, et laps ei olnud ema süles mitte kuidagi ohus, sest kui terasemalt vaadata, siis on näha, et üks õlarihmadest on maha libisenud, mida Markle veel lihtsalt pole jõudnud sättida. "Ta naeratab pojale, seega ilmselt on temaga kõik korras."

Vaata fotosid siit.