Hiljuti naasis prints Harry oma abikaasa ja poja Archie juurde Kanadasse, mistõttu fotograafid taas mõlemal aktiivselt silma peal hoidsid. Läks õnneks ja saadigi pildid nii koerte ja pojaga pargis jalutavast Markle'ist kui ka lennukiga äsja maandunud Harryst, vahendab Huffpost.

Nüüd selgub, et kuigi Markle piltidel sõbralikult naeratas, siis tegelikult on kuninglikel fotograafide vastu kuri plaan varuks. Sussexite advokaat saatis ajakirjanikel ähvarduskirjad, milles kästakse viivitamatult pildid uudistest eemaldada, sest Markle'ilt polnud luba küsitud ning samuti ei hoiatatud teda, et neid avalikult kasutama hakatakse.

Advokaatide sõnul on fotograafid oma koha sisse võtnud ka noorpaari sealse kodu juures, et üritada kuninglikest kasvõi läbi akna pilti teha.

Prints on ka varasemalt oma pere privaatsust jõuliselt kaitsnud. Alles oktoobris teatas paar, et kaebavad kohtusse väljaanded, mis nende elust valesid levitavad ning Markle'i ja ta isa privaatseid kirju avalikustavad. "Mu kõige suurem hirm on, et ajalugu kordab ennast. Ma olen näinud, mis juhtub, kui kedagi, keda ma armastan, koheldakse nii kohutavalt, et teda lõpuks enam päriselt inimeseks ei peeta. Ma kaotasin oma ema ja nüüd vaatan, kuidas mu naine samade võimsate jõudude ohvriks langeb."