Eesti Laul 2020 kulmineerus veebruari keskel, aga Uku rääkis, et on nagu orav rattal rabelenud juba novembrist. Detsembris oli tal natuke aega, et oma esinemisi ka teha, aga umbes neli kuud on terve tema elu keerelnud vaid Eesti Laulu ümber.

Elutempo ei vähenenud ka peale lauluvõistluse lõppu. Pärast finaali käis ta järelpeol, kus ta esitas taas oma võidulugu ja nägi kõiki neid inimesi, kes teda sellel teekonnal on aidanud. Järgmisel hommikul tuli aga kohe lennukile minna ja Moskvasse lennata, kus andis kontsedi Laima Vaikulega.

"Duubli" saatejuht Taavi Libe uuris Ukult, kas ta on teadlik vene seltskonnameedias kirjutatud juttudest, nagu oleks Eesti lauljal idanaabrite juures pruut. Uku vastas, et ei ole nendest lugudest teadlik ja suutis kavalalt viia teema hoopis Eesti neiudeni, keda laulja suhted kuidagi murelikuks ei peaks tegema.

Kaassaatejuhi rolli täitnud Kristel Aaslaid soovis teada, kas Ukul oli ehk mingi säde või keemia Kremlis lavapartneriks Ani Lorakiga. Laulja tõi näiteks mõned aastad tagasi laval olnud muusikali "Grease", kus Aaslaiuga laval tantsima pidi. "Kas sul oli keemia minuga? Vähemalt minul oli sinuga keemia. See on ju üks osa, et ikka elad oma rolli sisse ja loomulikult peab olema selle inimesega mingisugune keemia. Eriti kui sa laulad loost, mis räägib eesti keeles aeglaselt... aeglaselt."

Oma mentorist ja heast sõbrast Filipp Kirkorovist rääkides ütles Uku, et kuigi ta on paras karakter, siis on sellele vaatamata hea ja soe inimene, kellel on meeldib huumorimeel ning kellega on hea suhelda. Kirkorov ei ole kogu aeg "prints ja temast ei pea tekkima mingi stereotüüp", vaid tegu on küllaltki tavalise inimesega.

Uku avas ka natuke plaane tuleviku osas. Ta ütles, et üks tuuriidee on mõttes, aga see on veel lahtine. Praegu näeb ta end selle aasta lõpuni Eestis esinemas ja tuuritamas, aga ta vaatab ka välismaale. Tulemas on kontsert Jurmalas, kus astub taas üles Laima Vaikulega ning oodata on veel ühte väikest tuuri, mida ta rohkem ei täpsustanud.