Siiri ja Viivi Sõnajalg

SIIRI JA VIIVI SÕNAJALG

Ettevõtjatest vendade Andrese ja Olegi kaksikutest abikaasad, kes on pidanud ka edukat lauljakarjääri, on viimastel aastatel uudiskünnist ületanud peamiselt alkoholisõltuvuse vastu võitlemisega.

Modellid ja saatejuhid Mari ja Kristi Ojasaar
maailmakuulus filmimeigikunstnik Morag Ross Eestis

Eesti ühed kaunimad kaksikud Mari ja Kristi Ojasaar on küll ehk viimastel aastatel meediast taandunud, kuid keegi pole neid unustanud. Kristi peab poodi Scandikids ja Mari loob kodumaist disaini KUMA liblikaprosside ja ehete näol. Mari Ojasaar on kihlatud maailmarändur ja blogija Jesper Parvega, kellega tal on kaks last. Buduaari ajakirja endine moetoimetaja ja disainer Kristi Ojasaar on suhtes Mauri Dorbekiga, kellega tal on kolm last.

Näitlejad Märt ja Priit Pius

LINNATEATRI NÄITLEJAD KAKSIKVENNAD PRIIT JA MÄRT PIUS

Märt Pius on Tallinna Linnateatri näitleja, kelle filmirollide hulka kuuluvad “1944” ja “Sangarid”. Tema abikaasa on alates 9. juunist 2019 näitleja Saara Pius (neiupõlvenimega Kadak — toim.). Paar kihlus 2016. aasta juulis ning mõned kuud hiljem teatas paar, et ootab oma esimest last. 25. märtsil 2017 sündis tütar Susanna, kes peatselt saab endale ka pisikese õe või venna.

Priit kuulub samuti Linnateatri koosseisu, ta mängis filmis “Must alpinist” ning sai 2010. aastal Voldemar Panso nimelise auhinna. Tema abikaasa on eelmise aasta juulist näitleja Maiken Pius (neiupõlvenimega Schmidt — toim.). Nende ühine poeg sündis 22. märtsil 2018.

Saatejuhid Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar

EFTA järelpidu Coca-Cola Plazas

Elo Mõttus-Leppik on töötanud telejaamas Kanal 2 alates 1996. aastast, alustades koos kaksikõe Katrin Tibariga tööd telediktorina. Ta on olnud saatejuht ja uudistereporter ning on abielus advokaat Indrek Leppikuga. 5. juunil 2009 sündis neil tütar Liisi.

Katrin on tegev psühholoogina ja kunstiterapeudina Nõmme tervise-kliinikus. Telesaadet “Avameelselt” juhtinud kaksikõed on mõlemad lõpetanud psühholoogia eriala.

Muusikud Kadri ja Anu Tali

Helikunsti sihtkapitali aastapreemiad

Kadri Tali on Eesti muusikamänedžer ja -produtsent. 21. märtsist 2011 kuni jaanuari lõpuni 2015 oli ta Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri direktor. Seejärel töötas ta 2019. aastani Soome Rahvusooperi ooperikoori direktori ametikohal. Tali kandideeris 2019. aasta Riigikogu valimistel erakonna Eesti 200 nimekirjas Pärnumaa ringkonna esinumbrina. Abikaasa Martin Lehtoneniga on tal kaks poega — vanem sündis 2006. aastal ja noorem 2009. aastal.

Anu Tali on dirigent. Ta on töötanud Vanemuise teatri dirigendina ning juhatanud ka teisi Eesti orkestreid ning Tōkyō Filharmoonikuid, Frankfurdi Raadio Sümfooniaorkestrit, Lahti Sümfoonikuid, Bratislava Soliste ning mitmeid teisi orkestreid Soomes, Rootsis, Lätis, Venemaal, Brüsselis ja Viinis. Anu Tali abiellus 2014. aastal Hendrik Aguriga ning 29. aprillil 2015 sündis neil poeg. Juulis 2016 sai teatavaks, et Tali ja Aguri suhe on lõppenud.

Tähetark Igor Mang ja Sirje Heinmets

Igor Mang Skoone bastionil

Igor Mang on Eesti üks tuntumaid astrolooge, kes kirjutas pikalt legendaarset Maalehe erilehes ilmunud aastahoroskoopi, mis tõi alati rekordilisi müüginumbreid. Eesti Päevalehe 2017. aasta Eesti kõige mõjukamate inimeste edetabelis “Eesti mõjukad 2017” oli Mang üldarvestuses 22. kohal ja kategoorias “Sport-kultuur-meelelahutus” üheksandal kohal. 9. mai 2018 saates “Pealtnägija” süüdistas mitu naist Mangi seksuaalses ahistamises, pärast mida pole vanahärra enam avalikkusega suhelda soovinud. Igor Mangi kaksikõe Sirje tütar on Kristiina Heinmets-Aigro.

Lauljad Vivi ja Viveli Maar

Girls in Pearls: Vivi Maar ja Viveli Maar

Lauljad astusid üles koos bändis Girls in Pearls. Neid on sarnasuse tõttu segadusse ajanud ka omaenda ema. Lauljatarid tunnistasid, et on sarnast välimust mitmel korral enda kasuks ära kasutanud. Bändi koosseisus löödi 2018. aastal kaasa ka Eesti Laulu II poolfinaalis, kus esitati laulu “Spellbound”.

Telesaatejuht ja produtsent Tuuli Roosma

Tuuli Roosma ja dokumentalisti Arbo Tammiksaare peres kasvavad kaksikud pojad Andres ja Kristjan, kes on sündinud 23. jaanuaril 2009. Pere on telesaateid filmides reisinud Austraaliasse, Iraani ja Aafrikasse.

Kirjanik Ilmar Taska ja teleajakirjanik Hille Karmi lapsed

ILMAR TASKA PEREGA

Ilmar Taska on filmilavastaja, -produtsent ja -stsenarist ning kirjanik. Ta lavastab ka teatris ning on loonud Eesti esimese eratelekanali. 1990. aastal oli ta Oscarite Gala segmentprodutsent. Aastatel 1993–1997 tegutses Kanal 2 loomise ja arendamisega.

Hille Karm on eesti kirjanik, ajakirjanik ja publitsist. Paaril sündisid 2018. aastal kaksikud, poiss ja tüdruk. Lapsed said nimeks Leo Peter ja Lea Petra.

Üllar Saaremäe

Kroonika kodueri - Üllar Saaremäe perega

Näitleja Üllar Saaremäe sai koos elukaslase Kätlin Küttiga kaksikute tütarde vanemaks 2018. aastal. Lapsed said nimeks Eirin ja Freia Saaremäe.

Taivo Piller ja Mart Haber lapsed

Laura Nestori fotonäituse LaNardi avamine

2018. aasta oktoobris said kaksikute vanemateks ka ShiShi omanikud Taivo Piller ja Mart Haber. Nende peres kasvavanud nüüd õde ja vend Hilda ja Hubert. Lapsed pole siiski klassikalises mõttes kaksikud, kuna jagasid vaid ühist üsa — surrogaatema ning kunstliku viljastamise toel on mõlemal mehel isaduses oma osa.

Riigikogulane ja ettevõtja Reet Roos

REET ROOS OMA KODUS

Reet Roos sai kaksikute, tütre Ingel ja poeg Villemi emaks 2014. aastal. Naine tunnistas ühes intervjuus, et ületöötamisest tingitud stress nurjas tema aastaid kestnud katsed lapseootele jääda.

Skulptor Tauno Kangro

Skulptor Tauno Kangro sai topelt titevarbaid kasta 2004. aasta veebruaris, kui tema elukaaslane Jana tõi ilmale poja ja tütre. Skulptor on isaks seitsmele lapsele.

Tauno Kangro tehtud skulptuur Kalev tuleb koju

Priimabaleriin Kaie Kõrb

Kaie Kõrb Kadrioru pargis

Priimabaleriin Kaie Kõrb ja tema elukaaslane Viesturs Jansons said kahe poisipõnni — Eduardi ja Raimondi — vanemateks 2007. aastal. Hiljem on naine rääkinud, et kaksikute sünd keeras ta elu pea peale.

Indrek “Summer” Raadik

Eesti auto-ja mootorrattaspordi 90-aastapäev

Kaksikud pojad sündisid 2011. aastal ka The Tuberkuloitedi laulja Indrek Raadiku ehk Summeri perre. Pojad said nimeks Revo Nicholas ja Keron Dominic.

Vutiäss Joel Lindpere

2017. aasta mais tervitasid kaksikuid poisse vutiäss Joel Lindpere ja tema abikaasa Julia. Poisid said omale rahvusvahelised nimed — Jonel ja Jesse.

Ajakirjanik Rasmus Kagge

Tallinn, 12.02.2020. Patarei vangla üleandmine.

Aastaid “Pealtnägija” koosseisu kuulunud Rasmus Kagge perre sündisid kaksikud tütred 2016. aastal.

Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre lapsed

Aldo Järvsoo pulmarüüd ja Tanel Veenre maskid Haapsalus galeriis

Moekunstnik Aldo Järvsoo ja ehtedisainer Tanel Veenre on õnnelikult koos olnud juba üle 20 aasta. Poeg ja tütar sündisid nende perre aastal 2016.