USA näitleja John Krasinski avaldas juba teist nädalat järjest karantiinis olles oma "uudistesaate", kus vastukaaluks peavoolumeediale esitab vaid häid uudiseid. Selleks ka nimi "Some Good News".

Veerandtunnisesse saatesse saadavaid häid uudiseid fännid ja vaatajad. Kui esimeses osas üllatas John fänne "Kontori" 15. aastapäeva puhul enda ja Steve Carelli kokkutulekuga, siis nüüd astus Krasinski grammi võrra edasi.

Temani jõudis info, et Aubrey nimeline tütarlaps ei saanud minna vaatama ülipopulaarset muusikali "Hamilton", kuna kõik lavastused on koroonaviiruse tõttu ära jäänud. Selle asemel vaatas ta kodus koos perega filmi "Mary Poppins Returns".

Filmis mängib nimiosa John Krasinski abikaasa Emily Blunt ning kõrvalosas saab näha "Hamiltoni" loojat ja tähte Lil-Manuel Mirandat.

John Krasinski otsustas Aubryle teha imelise kingi. Krasinski lubas tüdrukule ja tema emale välja teha piletid Broadwayle New Yorgis, et ta saaks epideemia lõppedes oma silmaga muusikali näha.

Aga see ei olnud veel kõik.

Peale väikest vestlust Mary Poppinsi endaga, suhtles ta Lil-Manuel Mirandaga, kes koos teiste "Hamiltoni" näitlejatega esitas muusikalist tüdruku lemmiklaulu.

Aubrey oli sellest nii vaimustunud, et silmad läksid märjaks.