Tom Hanks, kellest sai esimene tuntud inimene, kes nakatus koroonaviirusesse, andis laupäeval toimunud Ohio osariigis asuva Wrighti ülikooli teatri, tantsu ja filmi osakonna lõpetajatele kihutuskõne tuleviku osas ebakindlal tööturul, vahendas MSN.

"Ma olen siin, et teid õnnitleda. Õnnitlused teile väljavalitud," ütles Tom Hanks kõnes.

"Ma kutsun teid väljavalituteks, kuna teid on valitud mitmel moel. Esiteks, temperament ning distsipliin, mille järgi te olete elanud. Loovuse kire järgi, mis teie sees on. Ning instinktiivsed kire püüded. Teis on miski, kõigis teis, teie ülessirgumises ja teie taustas ja teie teadlikud mälus ning teie kestvates müsteeriumites. Midagi, mis on motiveerinud teid oma kursuseid lõpetama ning saavutama teie valitud väljakutseid ja edukalt aega mööda saatma."

Ta lisas: "Te saite hakkama tänu abile ja armastusele teie eludes olevatele inimestele, selles pole kahtlustki. Te olite edukad, kuna teie ja vaid teie ise valisite selle. Sellepärast te olete väljavalitud."

Hanks rääkis ka sellest, kuidas nende elusid hakatakse vaatama kahe erineva nurga alt: elust enne ja pärast koroonaviiruse epideemiat. Ja kiitis õppureid, et nad suutsid kõige selle keskel jõuda elus olulise tähiseni.

"Te räägite oma eludest just sellel viisil. "Oh, see oli ju enne COVID-19 puhangut. See oli enne suurt epideemiat." See osa teie elust on defineeritud kui "enne". Samamoodi nagu mõni eelnev generatsioon ütleb, et "see oli enne sõda". Või "see oli enne internetti". Või "see oli enne Beyoncéd. Sõnal "enne" on edaspidi teie elus suur roll."

Armastatud näitleja lisas, et see läheb mööda ning kutsus lõpetajaid üles maailma taaskord ülesehitama.

Hanks sõnas viimaks: "Tulevik on alati ebakindel, aga meie, kes tähistavad seda, mida teie olete teinud, kes tähistavad kõike seda, mida te olete saavutanud, me oleme tänasel päeval kindlad ühes asjas: te ei vea meid alt."