Neljaosalises dokumentaalis, mis kannab nime "Being Me: Diana", keskendutakse tema võitlusele vaimse tervise nimel, söömishäiretele, õnnetule abielule prints Charles'iga ja valusale lapsepõlvele, kirjutab The Sun.

Telekompanii DSP sõnas, et nad valmistuvad vastuolulist projekti tegema, aga Netflix ei ole selle õiguseid veel endale ostnud.

Uudis dokumentaali kohta on löögiks prints Harryle ja Meghan Markle'ile, kes peavad praegu Netflixiga läbirääkimisi tulevaste projektide osas. Harry on varasemalt juba voogedastuskanaliga koostööd teinud, osaledes nendes "Thomas The Tank Engine" 75. aastapäeva eriprogrammis.

Dokumentaalis kavatsetakse kasutada veel seninägemata kaadreid Diana kõnedest aastatel 1990-1992 ning intervjuusid talle lähedaste isikutega, keskendudes perioodile enne seda, kui ta Charles'ist lahku läks.

TV allikas sõnas: "Kuninglik pere keeldub dokumentaalist osalemast ja Spencerite pere ka."

Spencerite puhul on tegu Diana lähisugulastega, sest Walesi printsessi sünnipärane nimi oli Diana Frances Spencer. Tema isa oli John ja ema Frances.

Allikas jätkas: "William ja Harry on selle pärast väga pahased ja vihased. See tuleb löögina just Harryle, kes on Netflixiga koostööd teinud. Ajal, mil perekond alles taastub Harry ja Meghani lahkumisest, ei ole ajastus sugugi hea."

DSP pressiesindaja sõnas, et dokumentaali ei ole veel kellelegi müüdud ja kõik materjalid, mida nad kasutavad, on juba varasematel aastatel avaldatud.