Kui paljud artistid eelistavad intervjuudeks kasutada telefoni või digivahendeid, siis Jaagup Kreem näitas välja julgust, sõitis mootorrattaga Viimist lauluväljakule ning rääkis põnevalt oma elust viimaste kuude jooksul.

Kõige enam on koroonaepideemia mõjutanud tema elu muusikuna. Nagu paljude teiste artistide puhul on ka Terminaatori kontserdid ära jäänud.

Alates poolest märtsist on Terminaatoril ära jäänud kolmkümmend või nelikümmend kontserti. Neil on tehtud ka arvestus, kuidas see neid mõjutanud on, aga numbritest ei soovinud Jaagup Kreem rääkida.

"Aga need summad ei ole väikesed. Kulusid kuidagi vähendada ei saa. Õnneks me oleme end hästi majandanud ja mingi buffer meil oli," ütles ta ja lisas, et tahaks nüüd juba tööle asuda.

Ka isiklikus elus on toimunud muudatused.

"Ma olen enda jaoks uuesti avastanud nädalavahetused. Ma ei mäleta, millal ma viimati reede või laupäevaõhtul kodus olin. Sellest on aastaid. Ja päriselt aastaid [möödas]," ütles Kreem.

Vaatamata karantiinile mööduvad Kreemi päevad ikka tegusalt ning tundub, et aega ikka üldse pole.

Jaagup Kreem on koos paljude teistega arvamusel, et eriolukorra tõttu sai meelelahutussektor kõige valusama "litri".

"Meid pandi kõige esimesena kinni ja tehakse viimasena lahti," ütles ta.

Kultuuriminister Tõnis Lukaski ütles eelmisel nädalal, et suve lõpuni Eestis suurüritusi ei toimu. Kreem aga tõi välja, et ei ole praeguseks näinud ühtegi arvutust, kui suurest rahvahulgast algab suurüritus.

"Bändimeeste jaoks ei ole ükski publik liiga suur. Alati võiks rohkem olla," naljatab ta.

Selle illustreerimiseks tõi Jaagup Kreem välja täpselt 11 kuud tagasi toimunud Bon Jovi kontserti, mille soojendajaks Terminaator oli. Publikus oli 40 000 kuni 45 000 inimest ja Kreem leiab, et neid oleks veel mahtunud.

Ise konkreetsest publiku suurusest rääkides oli Kreem natuke pelglik, sest sotsiaalmeedia tõttu on "eksperte" igal pool, kes arvavad end teistest paremini teadvat. Aga ta ütles siiski, et paarituhande pealise publikuga üritusi võiks ikka korraldada.

Vaata videost, milliste ürituste ärajäämisest on Jaagup Kreemil kõige enam kahju, mida ta ütles poliitiliste parteide tegutsemise kohta eriolukorra ajal ning võttis sõna ka sünnipäevapeost, mida ta erinevalt Anu Saagimist ja Evelin Ilvesest pidas väiksemas mahus, ilma seda kellelegi avaldamata.