Hiljuti hakkasid levima jutud, mille kohaselt saatis Simon Cowelli elukaaslane Lauren Silverman Mel B'le hunniku kurje sõnumeid, vahendab Mirror.

Lauren on nimelt veendunud, et Simon pettis teda Mel B'ga kui nad koos telesaate kohtunikena töötasid. Simon on süüdistusi eitanud ning ka Mel B peab selliseid väiteks ärritavaks ja piinlikuks.

"Lauren jumaldab Simonit, kuid on muidugi väga ebakindel kogu tähelepanu pärast, mida mees naistelt saab," selgitab lähedane. "Kuna ta on nii karismaatiline, siis naised kogunevad suisa parves tema ümber ja see ärritab Laurenit."

"Simon saab Meliga ilmselgelt hästi läbi, kuid see on ka kõik, mis nende vahel on, romantikast pole märkugi. Nad olid mõlemad päris ärritunud ja üllatunud, kui Lauren neid suhtes süüdistas, mida pole kunagi olnudki," kirjeldab lähedane toimunut.

Laureni ja Simoni suhe sai alguse juba siis, kui Lauren veel Simoni endise parima sõbraga koos oli. Ootamatu raseduse tõttu otsustas Lauren oma õnne proovida hoopis Simoniga, kuid paar pole seni abielus.

Kuigi olukord on praeguseks lahenenud, siis kolme omavaheline suhtlus on veel mõnda aega päris piinlik.