Televisioonil on väga suur roll inimeste informeerimisel, harimisel ja silmaringi avardamisel. Kui otsime usaldusväärset ja kontrollitud infot, eriti keerulistel aegadel, siis pöördume ikka televisiooni poole.

Ajaviite ja meelelahutuse kõrval leiab tänapäeval kanalivalikust mitmeid harivaid ning õpetlikke teleprogramme.

Mõtestatud programm

Telekanal Smartzone pakub tasakaalustatud saatevalikut eri vanuses laste vajadusi ja huve silmas pidades. Paljud saated on mõistetavad juba vanemale eelkoolieale ja algklassiõpilastele. Nende hulgas on näiteks CBBC kuulsad „Andy loomabeebid” ja „Andy seiklused dinosaurustega”, „Trikid ja teadus” või „Loomade jutud”. Enamik programmist on sobiv kogu nooremale koolieale. Sisuliselt jagunevad saated looduse, teaduse, oskuste arendamise ja ajaloo vahel. Populaarsed teadussaated on „Kodused teaduseksperimendid”, „Laborirotid”, „Täielik geenius Dicki ja Domiga”. Põnevad isetegemise saated on „Briti parim noor pagar”, „Noored loomaarstid” ja „Kangelaste salk”. Uue ja originaalse pilgu maailma ajaloole heidab paljude auhindadega pärjatud „Hirmus ajalugu”. Kogu perele on maiuspalad BBC fantastilised „Sinine planeet” ja „Inimkeha saladused”.

Vastutustundliku vanema valik

Lapsevanemal on kohustus ja vastustus laste meediatarbimist suunata ning jälgida. Telekanal Smartzone on ainulaadse hariva sisuga eestikeelne telekanal, mille vaatamine arendab last ja avardab tema silmaringi. Smartzone on vastutustundliku lapsevanema valik.

Smartzone’i tellimiseks võtke ühendust oma teleteenusepakkujaga!

  • Elisa 660 0600
  • STV 688 0000
  • Telia 639 7130
  • Telset 635 6535
  • Go3 698 9099
Jaga
Kommentaarid