Juba 22. mail on ilmumas Púr Múddi selle aasta kolmas singel, mis kannab nime "Higher". Lugu sai valmis juba aasta tagasi, kuid on siiani oodanud õiget ajahetke ning plaadifirmat, kellega koos lugu välja anda. Kuna tegemist on mõnusalt suvise looga, siis õigeks ajahetkeks tunduski olevat just maikuu, et inimestes süvendada juba tekkinud suveootust.

Neljapäeval, 21. mail kell 21.30 toimus Púr Múddi live-kontsert läbi Facebooki, kus lisaks koosseisu teistele lugudele tuli esmaesitusele ka reedel ilmuv lugu "Higher".

“Tegemist on meie ainukese sellist sorti kontserdiga, seega kutsume kõiki üles kontserdile kaasa elama enda kodudest läbi Facebooki” ütleb Joonatan Siiman.

Kuna sõna "Higher" on eesti keeles otsetõlkes "kõrgem", siis on ka kontserdi eriline asukoht inspireeritud just loo pealkirjast. “Ütleme vihjeks, et kontserdi asukohaks on üks Tallinna kesklinnas asuv tuntud hoone, kust on näha nii ilusat linna- kui ka merevaadet ” kirjeldab duo liige Oliver Rõõmus kontserdi asukohta.

Púr Múdd on elektrooniline duo, mille koosseisu kuuluvad kaks andekat produtsenti ja muusikut – Oliver Rõõmus ja Joonatan Siiman. 2020. aastal võib Púr Múddilt oodata palju uut muusikat, huvitavaid koostöösid erinevate plaadifirmade, laulukirjutajate ja lauljatega ning lisaks on koosseisul plaanis ka esimene välistuur.