Vastupidi, ta nautis seda: "Hea rahulik kulgemine, nagu oleks juba pensionil."

Aastatega on Alari end raadiotööga sedavõrd üles töötanud, et ei peaks enam kõrvalt projekte raha pärast tegema, kuid juba kaheksandat hooaega juhib ta ehitussaadet "Naabrist parem".

"Tele on väga paljus sarnane raadiotööga ja kindlasti tõstab see ka tuntust, mida on samuti pildil püsimiseks vaja. Aga edevuse pärast pole ma teletööd kunagi teinud."

Alari on "Naabrist paremat" juhtides kõrva taha pannud nippe ja teadmisi sisustus- ja ehitusvallas ning neid kasutab ta remonti tehes ära. "Ka mina hakkasin eriolukorra ajal kodus remonti tegema. Ikka seepärast, et oli vaja ja ühtäkki oli palju vaba aega."

Alari ütleb, et kaks kuud kestnud eriolukorra elas ta kenasti üle, sest tema elus ei muutunud põhimõtteliselt mitte midagi. "Mu elu ongi täpselt selline, nagu koroonaajal inimestel oli. Ega ma ju kuskil ei käi, pidudel või seltskonnaüritustel ei osale, intervjuusid ka praktiliselt ei anna. Raadios töö jätkus, sealt tulin otse koju ja tegin oma toimetamisi," räägib Alari. "Nüüd ongi elu juba taas liiga hektiliseks muutunud. Eri­olukorra ajal oli palju vähem sõitmist – ei olnud vaja kedagi viia ega tuua. Hea rahulik kulgemine, nagu oleks pensionile jäänud. Lihtsalt oled ja tiksud."