"Merylin Nau oma uues uhkes kodus. Ma kolisin. Lisaks miniüllatus ka Teile - nimelt olen Onlyfansi mitu kuud nalja postitanud. Nüüd luban,et lisan iga päev Teile ühe uue pildi ja need saavad olema ilusad," kirjutas Merylin Instagrami.

Koos OnlyFans lehe uue sisuga jagas Merylin endast ka äärmiselt napi riietusega pilti, kus keha kattev rätik on kordades väiksem kui see, mis on juuste ümber mähitud.

Seda märkas ka telenägu Madli Vilsar, kes küsis: "Veits väikesed rätikud ostsid v?"

Merylin vastas sellele : "Alahindasin oma kehakaalu."

Kroonika kirjutas eelmise aasta septembris, et Internetis levivad "Rannamaja" osalise Merylin Nau aktifotod, kuid neiu ei kavatsegi 2016. aasta suvel tehtud pilte peita või eitada. Tõsielutähe sõnul on need levinud juba nende valmimisest saadik ning ta ei saa aru, kuidas inimesed need fotod alles nüüd avastasid.

Ühel hetkel lasi Merylin uued pildid teha, et nendega ise OnlyFans lehel raha teenida. OnlyFans lehel teenis ta ühe kasutaja pealt 20 eurot. Sissetulek kasvas ühel hetkel nii suureks, et päriselt tööl ta käima ei pidanud ja andis 30% rahast Tallinna loomade varjupaigale.

Detsembris ta küll lahkus platvormilt, aga selle aasta jaanuaris oli ta juba tagasi. Järgnevad paar kuud postitas ta humoorikat sisu, kuid nüüd lubab ta värvikamat sisu.