46-aastane Victoria otsustas koos teiste Spice Girls liikmetega tuurile mitte minna, aga kuna tuur taaselustas huvi bändi vastu, siis teenis Victoria honoraride pealt ligi miljon naela, vahendab The Sun.

The Sun avaldas, et Victoria teenis sellega eelmisel aastal rohkem raha kui oma hääbuva moefirmaga. Spice Girls andis 13 kontserti üle UK ja Victoria teenis selle eest ligi miljon naela. Seda on rohkem kui 700 000 naela, mida ta endale moefirma omanikuna välja maksis.

Spice Girls liikmena, või endise liikmena, on tal õigus saada viiendik kõigist esinemistasudest, lepingudest ja nännimüügist. Seda ei muuda ka fakt, kas ta ka reaalselt ise enam bändi nime all esineb või mitte.

Spice Girls limited teenis eelmisel aastal 4,5 miljonit naela kasumit, mis on kordades suurem kui 124 000, mida teeniti aasta varem. Kõik viis naist on firma aktiivsed liikmed ja juhid.

Äriregistri Companies House siseallikas sõnas: "See tähendab, et ülejäänud grupp peab Posh Spice'ile üle andma kopsaga summa tänu vanale maagiale, mida bänd lõi. Iroonia peitub selles, et Victoria on bändist distantseerunud ja püüab moeloojana läbi lüüa. Aga bändist on saanud taaskord tema peamine sissetulekuallikas, kuna tema moefirma hääbub. Teised tüdrukud on talle paljud andma pidanud."

Victoria Beckham Limited on viimastel aastatel kaotanud 42 miljonit naela. Ainuüksi eelmisel aastal kaotas ta 21,1 miljonit, mis on suurim kahjum, mida firma on teeninud.

Lisaks sellele teenis Victoria palju kriitikat, kui UK eriolukorra ajal saatis ta riigi rahade eest 33 töötajat sundpuhkusele. Riik maksis kahe kuu jooksul 80% töötajate palgast. Hiljem Victoria muutis oma otsust ja maksab moefirma töötajatele raskel ajal palka oma taskust.