Krahvinna ütles The Sunday Times ajakirjale, et on väga ebatõenäoline, et nende lapsed, kes on kuninganna noorimad lapselapsed, hakkavad kasutama Tema Kõrgeaususe tiitleid. "Neil on olemas võimalus neid kasutada ning nad saavad 18-aastaseks saades otsustada, kuid ma arvan, et see on väga ebatõenäoline," kirjeldas Sophie hetkeseisu.

Ka krahvinna ise käis enne printsiga kohtumist ja abiellumist tööl ning elas tavapärast elu. Ta kinnitas, et ta lastel on väga tavaline elu, sest nad õpivad tavakoolis ning käivad sõpradel külas nagu teisedki teismelised.

"Loomulikult ei ela kõigi vanavanemad lossides, kuid see pole tähtis, kuhu sa lähed või kes nad on. Kui nad on kuningannaga, siis on ta on neile vanaema," kinnitab Sophie.

Viimasel ajal on Briti meedias palju spekuleeritud selle üle, et kui ühel päeval saab monarhiks prints Charles, hakkab uus kuningas kuninglikus perekonnas tegema suuri muutuseid. Väidetavalt soovis Charles jätta kõrgeaususe tiitlid alles vaid oma poegadele ja nende perekondadele, kuid selle aasta jaanuaris teatas prints Harry, et ta loobub kuninglikest kohustustest ning kolib USAsse.