Kroonika reporter Anna-Maria Veidemann-Makko käis külas muusik Kalle Sepal, kellel peagi algavad Kalmer Tennosaarest rääkiva muusikali "Vana klaver" proovid.

Kohtumine leidis aset Sepa mõnusas maakohas, kus muusik koroona ajal redutas.

"Sul oli sellele kohale eriline nimi?" uudistas Veidemann-Makko

"Jaa! See on selline salooga koht, tädi Marta mõtles selle nime välja. Et vahepeal peab puhkama ka ja siis ongi salooga," selgitas Sepp vene keeles puhkepausi tähendava sõna kasutust ühe Eesti majapidamise juures.

Just selles saloogas veetiski Sepp koroona-aja ja tunneb nüüd, et see oli hea õppetund. "Oi, ma sain enda kohta palju teada. Kõige parem asi oli vast see, et väga vähesega saab hakkama, näiteks saab hakkama korteritäie asjadeta, mis linnas on," kõneles Sepp.

Erinevalt paljudest muusikutest võttis tema pandeemiaks aja maha, ei kippunud kodukontserte korraldama ega ka läinud stuudiosse uut muusikat salvestama.

Seetõttu muidugi on ka austajatega kokkupuuted napid. "Pealetükkivaid inimesi Eestis pole ja privaatsust austakse, ka autogrammi andsin viimati veebruaris!" sõnas ta.

Veelgi enam: autogrammid on üldse eilne maailm. Rohkem tahetakse pilti teha ja muusik muigab, et eriti lõbus on, kui pilti nurub keegi, kes üldse ise Sepa muusikat ei kuula. "Tullakse, öeldakse, et ma üldse teie muusikat ei kuula, aga mu laps on suur fänn, teeme pildi. Või et, ei, mina ei kuula üldse teie muusikat, aga mul naine on fänn, teeme pildi!" naeris Sepp.

Kuula Veidemann-Makko ja Sepa vestlist lähemalt videost!