Uudistemagasinis "Reporter" avaldati, et Kristi Loigoga lõpetati koostöö, kuna kahtlustatakse annetatud raha väärkasutamist.

"Kanal 2 on saanud vihjed ja on tekkinud kahtlus, et saate "Kodutunne" jaoks kogutud summad ei ole läinud täies ulatuses sihtotstarbeliselt abivajajate aitamiseks," öeldi "Reporteris".

Uudistesaates öeldi, et Kristi Loigo produktsioonifirma arvete aruandlus pole suutnud kahtlusi kustutada.

AS Postimees Grupp lubas välja selgitada, kas raha ikka on jõudnud abivajajateni ning kaalub ka võimalust politsei poole pöörduda.

Kroonika saatis Kanal 2 programmijuht Kaspar Kaljasele täpsustavad küsimused, ent ta kinnitas, et asjaolud on selgitamisel ja hetkel ei saa rohkem kommenteerida, kui on avaldatud ametlikus teates.

Kroonika võttis Loigoga ühendust ja küsis, kas need süüdistused peavad paika ja kas ta kavatseb oma töölepingu lõpetamise vaidlustada.

Loigo vastas esialgu Kroonikale, et ei oska nendele küsimustele hetkel vastata, sest luges ka seda kõike alles veebist.

Hiljem kirjutas ta sotsiaalmeedias, et Kanal 2 seiskas "Kodutunde" edasise tootmise ootamatult ja põhjendamatult väites, justkui oleks "Kodutunde" koostööpartnerite poolt saabunud kaebused. ""Kodutunne" pole sellest teadlik olnud. Vastasel juhul oleksime reageerinud koheselt ning edastanud kõik vajalikud dokumendid," kinnitas Loigo.

"Teiseks, vastab samuti tõele, et Kanal 2 on soovinud "Kodutunde" annetusrahade kasutamise osas aruandlust. Oleme edastanud kanalile sellekohase kulutabeli, mida Kanal 2 on palunud täpsustada algdokumentidega. Olen pöördunud oma raamatupidaja poole, kes vastavad kuludokumendid koondaks, et saaksin need Kanal 2-le ka edastada. Paraku ei pidanud Kanal 2 vajalikuks meie poolt koondatavate ja edastatavate algdokumentide äraootamist ega nendega sisulist tutvumist, vaid selle asemel on avaldatud "Kodutunde" ja saate produtsendi mainet oluliselt kahjustavaid ja alusetuid etteheited," kirjutas Loigo.

"Kinnitan omalt poolt, et kõik "Kodutunde" annetusrahad on kasutatud sihtotstarbeliselt ning olen valmis sellekohase dokumentatsiooni esitama nii kanalile kui ka vajadusel õiguskaitseorganitele. Senise koostööpartneri poolt õhku paisatud etteheited on ennatlikud, alusetud ning põhjendamatud. Samuti jääb nende eesmärk arusaamatuks," leidis Loigo.