Mel C tunnistas, et bändiliikmetes tekitab uue muusika tegemine närvilisust.

Sportlik lauljanna, 46, ühines eelmisel aastal bändikaaslaste Emma Buntoni, Mel B ja Geri Horneriga ja koos mindi tuurile, mis fännide seas meeletut edu kogus. Olenemata tuuri edust olid mitmed austajad pettunud, et Victoria Beckham pundist puudus.

Nõudlus tuuripiletitele inspireeris bändi looma uut muusikat, kuid Mel C avalikustas, et see idee on midagi hirmutavat. Vesteldes väljaandega ET möönis Mel, et ta kardab, et uus muusika ei küündi nende vanade hittideni. "Oleme seda arutanud, kuid meil on nii uskumatu ajalugu ja inimesed armastavad meie muusikat, ei taha toota midagi, mis ei vasta meie standarditele. Rääkisime sellest ja otsustasime, et ei hakka midagi tagant suruma. Pigem laseme sel tulla loomulikult."

Järgmise tuuri kohta ütles Mel C:" Loodan, et see tuleb. Räägime sellest kogu aeg, räägime, mida tahaksime teha ja mis võimalused meil on. See aasta on olukord pöörane ja keegi ei tea, mis esinemistest saab, aga mina isiklikult tahaksin väga esineda Lõuna-Ameerikas, Lõuna-Aasias ja lõpuks ka Austraalias."

Kihlveokontor Coral ütles festivali kohta, kus Spice Girls pidi üles astuma: "Kuigi sel aastal jääb Glastonbury festival ära, on jäänud lootus, et Spice Girls esineb festivali pealaval 2021. aastal.

Foto: Scanpix