New York Post kajastab, et sarjas Santana Lopezit kehastanud Naya Rivera kadus selle nädala kolmapäeval. Ta oli koos oma nelja-aastase pojaga paadiretkel Californias Piru järvel. Praegu on veel ebaselge, mis täpselt juhtus. On teada, et ta oli ujunud, aga ühel hetkel vajus vee alla. Poja ütluste põhjal on enesetapp välistatud. Surnukeha pole siiani leitud.

"Glee" oli eetris aastatel 2009-2015. Kui tegelased tantsisid ja laulsid, siis reaalses elus näitlejad tülitsesid, jõid ja tarvitasid narkootikume.

Nukraks näiteks on Cory Monteith. Ta suri 2013. aastal heroiini ja alkoholi üledoosi tõttu. Ta leiti ühest hotellitoast ja sealsamas oli ka süstal, mida ta oli narkootikumide süstimiseks kasutanud. Näitleja surm kirjutati sarja sisse, kuid seal ei märgitud, mille pärast tegelane elavate seast lahkus.

Cory kunagine kallim, samuti sarjas mänginud Lea Michele on viimasel ajal saanud palju verbaalseid hoope kunagiste kaasnäitlejate käest. Viidatakse, et oli üleolev ja suhtus mustanahalistesse töötajatesse kehvasti. Näitleja Samantha Ware kirjeldas, kuidas Michele teda ähvardas ning sõimas, mistõttu kaalus ta sedagi, et üldse Hollywoodile selg pöörata ja teine amet valida.

Sarja meeskonda jahmatas enim aga Mark Sallingu juhtum. Noah Puckermani kehastanud mees mõisteti 2017. aastal süüdi pedofiilias, tema arvutist leiti ohtralt lastepornograafiat. Hiljem süüdistati teda ka vägistamises, ent selles osas teda süüdi ei mõistetud. 2018. aasta alguses sooritas Salling enesetapu, kui end üles poos.