“Televaataja kirjutas mulle möödunud kuul,” alustas WFLA reporter Victoria Price enda postitust sotsiaalmeedias. "Ta nägi mu kaelas tükki. Ta ütles, et see tuletab talle meelde tema enda oma."

“Tal oli vähk. Selgus, et ka minu kaelas oli vähk,” ütles naine ja lisas, et võtab nüüd pikema puhkuse, et kurja haigusega võidelda.

Esmaspäeval tehakse naisele operatsioon, et kasvaja eemaldada. Naine oli televaatajale väga tänulik, et ta võttis vaevaks kirjutada ja teda kurjast haigusest teavitada.

Price ütles, et koroonaviiruse kajastamine on kogu tema aja võtnud ning ta pole enda tervise eest märgatud hoolitseda. “Ajakirjanikuna olen pandeemia algusest täiskäigul töötanud. Vahetused ja uudisvoog ei lõppe kunagi,” sõnas naine.

Arstide sõnul levib naise kasvaja kaelast ja see tuleb koos kilpnäärme ja mõne lümfisõlmega kirurgiliselt eemaldada. “"Kui ma poleks seda meilisõnumit saanud, poleks ma kunagi oma arstile helistanud. Vähk oleks edasi levinud. See on hirmutav mõte," postitas ta.

"Ma olen igavesti tänulik sellele täiesti võõrale naisele, kes pidas vajalikuks mulle kirjutada. Tal polnud selleks mingit kohustust, kuid ta tegi seda ikkagi.”

Kilpnäärmevähk on naistel palju tavalisem kui meestel, teatas Price, lisades, et umbes 75% kõigist USA-s sel aastal diagnoositud juhtudest on olnud naised.