Miley Cyrus rääkis, et tema esimene seksuaalne kogemus oli hoopis koos kahe naisega, kirjutab Daily Mail.

Äsja vallaliseks jäänud lauljatar rääkis, et on ennast enamikele oma tüdruksõpradest külge haakinud.

Esimene mees, kellega ta magas, oli Liam Hemsworth, ta oli siis 16-aastane. Paar abiellus hiljem, kuid kahjuks on nad tänaseks lahutatud. "Ma ei läinud enne 16-aastaseks saamist kordagi kutiga lõpuni," sõnas ta.

Miley otsustas omal ajal ka Liamile valetada, kinnitades, et see on tema esimene kord, sest Liam oligi Miley esimene meespartner. "Ma valetasin ja ütlesin, et ta pole esimene, nii et ma ei tundunud ennast luuserina," sõnas naine. "See oli vale, millest ma vaikisin umbes kümme aastat," sõnas Miley.

Ehkki ta oli esimest korda mehega koos 16-aastaselt, oli ta juba enne seda tütarlastega seksuaalseid kogemusi omandanud. "Kui olin 11- või 12-aastane, hakkasid mu sõbrad mulle rääkima, mida nad kuttidega teevad, ja ma ei saanud sellest eriti aru," rääkis naine. "Nii hakkasin suhtlema hoopis tüdrukutega," rääkis ta. "Tüdrukutest olin ma huvitatud juba enne poisse," rääkis Miley.

Suhe Hemsworthiga algas neil filmi "The last song" võtetel, ning 2018. aastal nad abiellusid, kahjuks nende abielu purunes, ning nad lahutasid 2019. aasta augustis. "Suhe, mis kestis 10 aastat, oli minu elus hämmastav aeg," ütles ta.

Pärast Liamist lahkuminekut läks Miley suhtesse Mileyhad Kaitlynn Carteriga, mis kestis väga lühikest aega. Sealt edasi sai ta tuttavaks Cody Simpsoniga, kuid ka see suhe ei jäänud kestma, sest Miley on nüüdseks kinnitanud, et nad on lahus.