22-aastane Kaylee Muthart pimestas end Lõuna-Carolina osariigis asuva Andersoni linna kiriku ees. Ta ütles hilisemas intervjuus Dr. Ozile, et pilves olekus uskus ta, et kõik inimesed surevad, kui ta endal kohe silmamunasid peast ei rebi, vahendas TooFab.

Nüüd, kaks aastat hiljem, sai ta proteessilmad, mille paigaldas Dr. Joseph Gorrin. "Ma olen nendest nii põnevil," ütles Muthart. "Ma tahan lihtsalt välismaailma jaoks võimalikult tavaline välja näha," lisas ta.

Kaylee 42-aastane kallim Alex George sõnas küll, et ta ei vaadanud naist pärast intsidenti kuidagi teisiti, aga proteesid sulatasid ta südame.

"Ma tean, et ta tahtis seda juba väga pikka aega ja ma olen õnnelik, et ta sai oma tahtmise," ütles mees. Ta on alati olnud rõõmsameelne ja positiivne inimene, aga need tegid ta ekstraõnnelikuks. Nii hea on talle taas silma vaadata," lisas Alex George.

Pärast 2018. aasta intsidenti on Kaylee alustanud võõrutusravi ja püüab naine olla. Ta astus pimedate kooli ja püüdleb nüüd keskkooli lõputunnistuse poole.

Enda pimestamisele vaatamata ütles Kaylee, et ta eelistab olla see, kes ta praeguse mõttemaailma juures on kui olla see, kes ta oli enne.