Sügisest saab näha ikka "Reporterit", "Õhtut", "Kuuuurijat" ja "Kuldvillakut". Heelia Sillamaa suhtleb kahes erinevas saates nii vallaliste kui selgeltnägijatega. Marko Matvere juhib keskkonnasaadet "Jälg", seksi ja suhete teemal naaseb Epp Kärsin ning tulevad tagasi ka mitmed seriaalid.

Uute saadetena näeb sügisest Haide Männamäe ja Toomas Trossi juhitud saadet "Piip ja Tuut". Roald Johannson reisib mööda Eestit ja suhtleb siinsete põnevate inimestega. Laura Prits ja Hanna Martinson juhivad saadet "Mis sul viga on?", mis toob taas ekraanile varjatud kaamera naljad.

Tuuli Roosmaa pere tegevusi Aasias saab vaadata saates "Meie aasta Indias" ning eetrisse tuleb "Kodutunde" asemel "Hingesoojus". Nooremad fännid saavad nautida Hensugusta tegevusi saates "Appi, tuleb Hensugusta" ning Triin Lellep ja Margus Vaher räägivad lustakas võtmes saates suhetest ja uurivad vastuseid erinevatele küsimustele seoses suhete ja intiimsusega.

Küll on aga terve trobikond saateid, mida telekanalil sügisel ei näe.

"Kevadhooajal olid eetris Eestlased Tokyos ja Eestlased Dubais ning Surmavad naised. Need sarjad on lõppenud. Galileo sügisel põhimõtteliselt ei jätka, eetris on viimased episoodid," sõnas Kanal 2 raadio- ja telekanalite turundusjuht Katrin Tust.