Kristjan Jõekaldast saab Mart Juure, Brigitte Susanne Hundi ja Krista Lensini kõrval uus detektiiv ning temagi ülesandeks on mõistatada, kes tuntud inimestest peidavad end uhkete kostüümide sees ja astuvad vaatajate ette laulunumbritega.

Teleproduktsioonifirma RUUT produtsent Kaupo Karelson on väga rõõmus, et Jõekalda nõustus TV3 maskisaate meeskonnaga liituma: "Kristjan Jõekalda on inimene, kellest kiirgab headust ja soojust; kuna ta on intervjueerinud peaaegu kõiki Eesti tuntud inimesi, siis sobib detektiivitöö talle imehästi."

Foto: Pressimaterjalid

Jõekalda ise tunnistab, et uus amet on loomulikult väga põnev, kuid samas teeb ka veidi murelikuks. "Olen ju harjunud ise saatejuht olema ja teisi suunama, ent nüüd on kõik vastupidi, sest pean ootama, kuni saatejuht Mart Sander mulle sõna annab ja senikaua vait püsima - see on asi, millega ma pole varem kokku puutunud," kirjeldab ta. Samuti pelgab Jõekalda, et staaride hääle järgi tuvastamine võib osutuda keeruliseks. "Ilmselt on nad kõik meil "Kaks kanget LIVE" saadetes külalisteks käinud, ent kahtlen sügavalt, kas ma nad hääle järgi ära tunnen. Hetkel võin silmade sulgedes kohe ja kindlalt tuvastada vaid kaasdetektiivi Mart Juure hääle...ja see on ka kõik," muheleb ta.

Suurejooneline teleshow "Maskis laulja", mis kevadel terve Eestimaa südamed võitis, jätkub sel sügisel uue ja veelgi võimsama hooajaga. Vaatajate ees on kümme uut tähte, kes esitavad imelistesse kostüümidesse maskeerituna kõigile tuntud hittlaule. Kes tunneb need hääled ära? Kes on parim laulja maski taga? Saatejuht Mart Sander, detektiivid Kristjan Jõekalda, Mart Juur, Krista Lensin ja Brigitte Susanne Hunt ning vaatajad kodudes võivad vaid mõistatada, kes on need erinevates eluvaldkondades kõigile eestlaste tuntuks saanud inimesed. Maskid hakkavad langema saadete lõpus, sest igal nädalal langeb üks osaline välja ja peab oma identiteedi paljastama. Alles siis saab avalikkus teada, kes on maskis laulja.

Telesügise kõige paremini hoitud saladus "Maskis laulja" ning erisaade "Maski taga" jõuavad TV3 vaatajateni juba sel sügisel.