Johann ja tema abikaasa Rachel Pringle Urb on küll praegu monogaamsed, aga nad on varasemalt erinevaid kooseluvorme proovinud ja katsetanud. "Me oleme proovinud ja oleme leidnud asjad, mis töötavad. Me oleme arusaamal, et kui me kohtame inimest, kes võiks meile midagi juurde anda, meie suhet paremaks teha, siis ma olen valmis eksperimenteerima," rääkis Johann Kroonikale antud intervjuus.

Kuidas Johann selles olukorras enda seksuaalsust näeb? "Mul on hästi palju meessõpru, keda ma armastan, aga vaid kui sõpru. Mehed ei ole seksuaalselt minu jaoks huvitavad," selgitas ta, kuid lisas, et millelegi kindlat "ei" ta ei hetkeseisuga ei ütleks.

Valdkond, mis Johannile väga huvi pakub, on seksuaalsus. Inimesed on seksuaalsed olendid. Vana-Rooma ajal oli ühiskond vabameelsem, kristluse levikuga see muutus. "Me läksime ühest äärmusest teise. Ülevoolavast moraalitusest, kus võis seksida kõigiga sinna, kus ei tohi üldse seksida. Seksid vaid siis, kui lapsi teed. Nüüd oleme me uuesti jõudmas aega, kus ühe partneri asemel on sul neid mitu. Seksuaalsuse väljendamiseks on mitmeid variante."

Üha enam võtab maad tendents, et inimesed püüavad avastada oma sugu, kas nad on siis mees, naine või keegi muu. Ja see on Johanni arvates normaalne. Sama on ka seksuaaleluga. Johann ütles, et tal on mitu sõpra, kes on polügaamsed. Ehk neil on mitu sekspartnerit, kes kõik teineteisest teavad ning on selle korraldusega päri.

"Kui abielus olevad inimesed tihti niigi petavad teineteist, siis miks mitte juba varem kokku leppida avatud abielus. Siis ei peaks keegi kellelegi teisele valetama. Inimesed saavad iseennast aegamööda ise avastada. Valetamine tekitab haigusi,” selgitas Johann.

Vaata videost, mida Rachel Eesti ja George Floydi kohta rääkis.