Kodu-eri kaanelugu on selgeltnägija Marilyn Kerrost, kes elab koos kahe väikese lapsega Rakvere külje all asuvas kurje hingi eemalehoidvas kodus.

Tuntud teleajakirjanik Margit Kilumets avab end täiesti uuesti küljest. Nimelt, tema pere võttis endale hiljuti uue koera, kellega palju nalja saab.

"Õhtu!" saate üks juhte, poissmees Robert Rool avab oma Jüris asuva ridamaja uksed, kuhu kolme kuu eest sisse kolis. Köök on aus ning magamistuba hiiglaslik.

Maalikunstnik Epp Maria Kokamägi näitab, milline näeb välja tema uhke, Victoria-aegses stiilis kasvuhoone, mille ta sai sõpradelt 60. juubeliks.

Auto hinnaga kasvuhoone muretses endale florist Heiti Põder. Nüüd saab ta oma kirge botaanika vastu rahuldada ka kodust lahkumata.

"Seitsmeste uudiste" ankur Ingrid Teesalu hakkas karantiiniajal tekkinud stressis rohkem aiatöödega tegelema, luues kortermaja rõdule tõelise imedeaia.

Musta Hundi trummari Marko Atso kodu kõige põnevama elemendi leiab katusekorruselt, kus tal on suur avatud magamistuba koos väikese spaaga, kuhu kuulub näiteks ka mullivann.

Telepaar Toomas ja Hannula Lepale pakkus Võsu suvekodu varju ja rahu nii eriolukorra ajal kui ka siis, kui peres olid perepeale esitatud kriminaalsüüdistuste tõttu rasked ajad.