Laura Kõrgemäe elu on suhete osas väga kirju olnud. Ta on mitmel korral olnud kihlatud, kuid abieluni ei ole veel jõudnud. 2010. aastal tutvus Laura oma lapse isa, investeerimispankuri Veikko Maripuuga, samal aastal ka kihluti.

2013. aastal elas ta koos ja kihlus kasiinoärimehe Armin Karu poja Erik Karuga.

2020. aasta mais märkis Laura Facebook sotsiaalvõrgustikus, et on suhtes Ron Nõmmega.

Möödunud aasta novembris lahvatas skandaal, kui reklaamivaldkonnas töötanud Ron Nõmm pettis Brigitte Susanne Hunti ja suudles kirehoos võõrast blondi kaunitari. Brigite lahkus Roni juurest järgmisel hommikul jäädavalt.

Ron Nõmme uus kallim Laura Kõrgemäe on endine miss, kes 2017. aastal sattus kupeldamisskandaali ning kuigi vahepeal avas ta rõivaäri, on hoidnud üldiselt väga madalat profiili ning mitu aastat meediapildist kadunud.

Kuid kestma ei jäänud ka suhe Roniga. Juuli keskpaigaks oli paar lahku läinud. "Lauraga ei seo mind enam midagi," ütleb Ron Kroonikale.

Küsimusele, kas nende suhe oli tõsine või pigem väike nali avalikkusele, vastab Ron: "Tõde jääb sinna kuhugi vahepeale. Suhteid on ju igasuguseid erinevaid."

Vahepeal leidis Laura enda kõrvale uue mehe, kelle isik ei ole siiamaani teada. Paar tunneb end teineteisega aga niivõrd kindlalt, et juba on otsustatud kihluda. Nimelt, märkis Laura Kõrgemäe enda suhtestaatuse Facebookis kihlatuks.