Baskin on tänaseks abielus olnud kolm korda. Esimene abielu Michael Murdockiga ei ole aga sugugi nii palju tähelepanu saanud, kui teine kahtlastel asjaoludel lõppenud liit Don Lewisega, vahendab Mirror.

Don Lewise ootamatus kadumises on juba aastaid süüdistatud just Baskinit, kes mehe surnukeha väidetavalt tiigritele söötis. Kahtlustele annab veelgi hoogu juurde esimesest abielust päevavalgele ilmunud kirjad.

Baskin oli vaid 17-aastane, kui abiellus Murdockiga. Peagi sündis paaril ka tütar Jamie, kuid staari sõnul oli kaasa nii karmilt vägivaldne, et Baskin oleks vajadusel end kasvõi mõrvaga olukorrast päästnud.

Staar kirjutas kirja oma teise abikaasa, Don Lewise naisele. Baskin tundis vajadust Gladysele kõik hingelt ära rääkida, peale seda kui üheksa aastat kestnud salasuhe Lewisega avalikuks tuli.

"Ma lihtsalt pidin abielust pääsema. Oleksin lõpuks oma abikaasa kasvõi tapnud, et minema saada," tegi ta kirjas uskumatu avalduse.

Baskini enda sõnul pidas ta silmas eelkõige enesekaitset. "Mike Murdock oli nii vägivaldne, et ma kartsin oma elu pärast."

Murdocki ja Baskini abielu lõppes 1991. aastal, samal aastal abiellus ta miljonärist Lewisega. Mees kuulutati 1997. aastal surnuks ning Baskin sai päranduseks viis miljonid dollarit.

Baskini sõnul olid Lewisel pidevalt armukesed ning ta lendas pidevalt kodust eemale, et kallimatega kohtuda.

Hiljuti kaebas Lewise perekond Baskini kohtusse süüdistusega, mille kohaselt on naine oma teise abikaasa kadumises kaasosaline.