Firma kodulehel on tutvustusena öeldud: "Firma loojad ning koolitajad Merylin Nau ja Anita Sibul annavad ausalt ning ilma filtriteta edasi oma karjääri jooksul kogutud teadmised ja läbitud õppetunnid, et koolitusele tulijad saaksid edu saavutada kiirelt ja professionaalselt."

Juba ettevõtte loomise algusest on pidanud Merylin ja Anita kriitikutele vastu seisma. Kõige enam tõmbas tähelepanu nende viienädalase koolituse hind, mille eest küsitakse 1990 eurot. Seda suunamudijatelt, kellel on Instagramis umbes 36 ja 18 tuhat jälgijat, mida isegi Eesti mõistes pole palju.

Võrdluseks toome reisiblogijal Liza Lindi, kellel on on 38,4 tuhat, Victoria Villigi, kellel 53,3 ja Brigitte Susanne Hundi, kellel on 68 tuhat jälgijat.

Naiste ettevõtet on kritiseerinud ka beebiblogija Kristina Pärtelpoeg, kellel on Instagramis üle 20 tuhande jälgija. "Kaks ekspert koolitajat tulid nüüd välja. Ühel on 31 000 jälgijat ja enamus piltidel alla tuhande meeldimise ja teine samasugune. Ma ei ütle, et nad oma jälgijad ostsid, aga pigem teate küll. Aga parkimine on tasuta," kirjutas Pärtelpoeg.

Merylin Nau vastas kriitikale: "Meie hind on kujunenud täpselt turuväärtuse järgi. Arvestades, kui palju väärtust selle eest vastu saad, mis töö me sinna alla pannud oleme, on hind igal juhul õiglane."

Ta lisas: "Vaata ka meie kodulehelt "koolituse info" sektsiooni ja õppekava, et näha, mida me pakume. Huvi korral võid vaadata ka töötukassa koolitusi ja hindu."

Sellele vaatamata peaks esimene viienädalane koolitus toimuma 28. september kuni 28. oktoober. Kui siin tuleb välja ka järgmine probleem. Koduleht, mida on vaja enda koolitusele registreerimiseks, ei tööta.

Kroonika võttis ühendust ka Merylin Nauga ja küsis, miks kodulehega probleemid on. "Ei midagi hullu. Uuendused," vastas Merylin lühidalt. Lisaküsimusele, kas ettevõte ikka töötab, vastas ta napisõnaliselt: "Muidugi."


Foto: Kullakaevuri koduleht

Merylin teatas täna lõuna ajal, et koduleht on taas töökorras.