Paarile tuttava allika sõnul on inglise trummari ja laulja Phil Collinsi problemaatiline suhe Orianne Ceveyga ametlikult läbi. Seda suuresti sellepärast, et naine abiellus teise mehega augustis. Nüüd tahab Collins, et Orianne mehele kuuluvast Florida kodust võimalikult kiiresti lahkuks.

Phil on palunud naisel juba varem korduvalt kodust lahkuda, kuid naine on keeldunud. Orianne lubas avaldada muusiku kohta valesid ning häbiväärseid süüdistusi, kui mees ei ole nõus nende 2008. aasta lahutustingimusi uuesti läbirääkima.

Raportite sõnul maksis Phil Collins eksnaisele lahutusega 46,7 miljonit dollarit ja keeldub talle pennigi rohkem andmast. Muusik usub, et naine raiskas oma raha halbadele investeeringutele ning lahutuses mehele, kellega ta abiellus pärast Phili.

TMZ allikate sõnul andis Phil naisele elamisest lahkumiseks kuni reedel kella kolmeni pärastlõunal, aga naine ei teinud seda. Orianne muutis ära turvakoodid ning on teenindava personaliga ebameeldivalt käitunud.

Phil Collins on lubanud kohtule sisse anda väljatõstmise teate, seda kohe, kui kohtud uuel nädalal uksed avavad.

Philil ja Orianne Ceveyl on väga kirju ajalugu. Nad abiellusid üheksakümnendate lõpus, said koos kaks poega - Nicholas ja Mathew - ning lahutasid 2006, seda natuke pärast noorema poja sündi.

Pärast rekordilist lahutusraha abiellus Orianne Charles Mejjatiga. Abielu ei kestnud kaua ning Orianne lahutas 2016. aastal taas. Seekord selleks, et Phil Collinsiga uuesti kokku minna.

Asjad olid senimaani küllaltki roosilised, kuni Orianne abiellus Thomas Batesi nimelise mehega. Naine oli Collinsile öelnud, et sõidab Las Vegasesse töö asjus, aga ta hoopis abiellus.

Phil Collins toetab jätkuvalt oma poegi, kattes kõik nende kulud, kuid ta usub, et ta ei ole enam majanduslikult kohustatud eksabikaasat toetama.