BBC draamas "Sherlock" uurijat Greg Lestrade'i mänginud Rupert Graves on küll täiskasvanuna mänginud nägusaid karaktereid, kuid teismelisena tundis ta, et on suurte käte, suurte jalgade ja veidra peaga koletis.

Ta ütles väljaandele "Big Issue": "Kui ma olin 15, siis ma võtsin üledoosi ja püüdsin surra. Ma tundsin, kuidas mu meeled hakkasid vaikselt seiskuma."

57-aastane näitleja lisas, et kui tal oleks võimalus ajas tagasi minna, et noorema endaga rääkida, siis ta võtaks tal käest kinni ning ütleks, et see tunne läheb üle.

"Ja seni, kuni sa ootad, mil see tunne läheb üle, proovi enda vastu lahke olla ning püüa märgata, mis sinu ümber toimub. Seda kõike võib olla liiga palju, kuid alla andmise asemel aja selg sirgu ja ole tähelepanelik. Püüa endaga olla lahkem. Kõik sinu suunas tulevad elutakistused annavadki sulle võimaluse õppida," rääkis Rupert.

Briti näitleja alustas tööd meelelahutusvaldkonnas alguses tsirkuseklounina, kuid sai endale siis agendi ning hakkas näitlejana töötama. 1985. aastal tegi ta teles läbimurde, mängides sarjas "A Room With A View" koos Helena Bonham Carteri ja Daniel Day Lewisiga.

Ta on aga kõige enam tuntud just sarjast "Sherlock", kus mängib politseuurijat Lestrade'i, kes pidevalt Sherlock Holmesi (Benedict Cumberbatch) erinevate juhtumite juurde appi kutsub.