Johann on töötanud maailmakuulsate fotograafide ja modellidega brändide jaoks, nagu Versace, Marc O’Polo, Ralph Lauren jm. Ta on näitlejana üles astunud ulmefilmides „Arrow“, „Resident Evil: Retribution“ jt. Praegu tegutseb ta meditatsiooni, püramiidhingamise ja vaimse coach’ina.

Saates jagab Johann piinlikke lugusid oma pöörasest modellikarjääri algusest 16-aastase poisikesena. Samuti räägib ta oma näitlejakarjääri algusest ning mitmetest ebaõnnestumistest sellel teel, sh esimesest kohtumisest ja koostööst maailma tipptasemel koomiku Will Ferrelliga.

Kuula saadet

Johann kolis sügaval nõukaajal koos emaga Soome ning hakkas mediteerima juba 14-aastaselt, et uues keskkonnas toime tulla ja iseseisvalt hakkama saada koolikiusamisega. Ühes väikeses Soome külas, kus nad elasid, nägi ja koges ta palju vägivalda. Ta on aga tänulik selle kõige eest, olenemata raskustest, sest tänu nendele kogemustele asus ta enda sisse vaatama ja avastas ka palju teisi asju: „Igaühel on võimalik oma seisundit muuta oma tahtega,“ on Johann täiesti veendunud.

Johann elas USA-s ägedat elu, kuid kunagi ei tundnud karjääri mõttes, et teeb päriselt seda „oma asja“. „Selline elu seal alguses oli täiesti uskumatu, elasin NY-s, mul olid väga lahedad sõbrad, käisin palju klubides, reisimas Milanos ja Pariisis kõige kuulsamate fotograafide ja modellidega, hästi lahe oli,“ räägib ta. Samas hoidis ta alati fookuses ka oma sisemist maailma, tegeles edasi meditatsiooni ja hingamisega ning leidis enda jaoks ka spirituaalse kirjanduse, millega seda kõike balansseeris.

„Spirituaalsus peab olema fun ja kihvt, et sa tahaks seda teha!“ tõdeb Johann. Ta on väga tänulik ja õnnelik, et ta saab jagada oma õpitud teadmisi ka teistele, sest just see on see, mis pakub talle päriselt hingelist rahulolu. „Ma olen õppinud seda, et suurem osa inimesi on kõik väga head inimesed ja kõik on võimalik. Kui leiame koos viisi samastuda selle jumaliku armastusega, mis

meie kõigi sees olemas on ja endas seda pidevalt meelde tuletame, siis saame maailma parandada. See on üks asi, mis on minu jaoks väga tähtis,“ räägib Johann innustunult.

Kuula saadet ja lisaks inspiratsioonile, mida Johann oma looga pakub, saad õppida ka oma seisundit muutma. Saates teeb Johann koos saatejuhtidega läbi energilise hingamisharjutuse, mida igaüks saab kaasa teha ja läbi selle palju head energiat endasse ammutada.