Juuni algul lahvatas Kanal 2 ja "Kodutunde" produtsendi Kristi Loigo vahel tüli, mis päädis sellega, et kanal lõpetas Loigo töösuhte ning tuleb täna eetrisse uhiuue heategevussaatega "Hingesoojus". Saatejuht on "Kodutunde" endine assistent Heveli Veersalu ning produtsent Katrin Lust.

Nüüd aga kirjutab Kristi Loigo enda Facebooki lehel, et mitmed ettevõtted on pöördunud tema poole, kus Kanal 2 ja "Hingesoojus" paluvad teha neile annetuse.

"Huvitav lugu, täna on minuga ühendust võtnud mõned Eesti ettevõtjad, kes väidavad, et Kanal 2 ja "Hingesoojus" pöörduvad nende poole palvega teha annetus, sest saate tegemine pidavat olema ülikallis ja Kanal2-l on seetõttu tohutu koormus?" kirjutab Loigo oma Facebookis.

Muuhulgas mainib naine: "Hoolimata sellest, et kasutatakse "Kodutunde" poolt väljavalitud peresid, kelle suhtes on "Kodutunne" kulutused juba teinud ja ka meie endine assistent on nende eest tasud saanud, kasutab ta (endine assistent) meie tehtud töid uues saates, saades seega topelttasu!"

Postituse lõpus küsib Loigo imestunult, et kõik pidi ju tasuta olema ning kuidas "Hingesoojuse" meeskond ei saa siis hakkama 6300 euroga.

Täna, 15. oktoobril kell 20.00 läheb esmakordselt eetrisse Kanal 2 uus heategevussaade "Hingesoojus"